TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Stray, Apple Silicon Mac Sistemlere de Geliyor (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/23170-stray-apple-silicon-mac-sistemlere-de-geliyor.html)

KoJiRo 02 Haziran 2023 20:02

Stray, Apple Silicon Mac Sistemlere de Geliyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Kedi odaklı siberpunk macerası Stray resmi olarak Mac’e de geliyor. Eleştirmenlerce beğenilen oyun, en güçlü Mac Studio masaüstü bilgisayarlardan standart Macbook Air dizüstü bilgisayarlara kadar tüm Apple Silicon modellerinde mevcut olacak. Oyunun sadece Apple Silicon modeller için olduğunu, bu nedenle daha eski Intel tabanlı Mac’lerde çalışmayacağının altını çizelim.

Oyun için henüz bir çıkış tarihi yok ancak geliştirici BlueTwelve Studio ve yayıncı Annapurna Interactive, hayranlarını güncel bilgiler için Twitter hesaplarını takip etmeye çağırıyor.

Stray ilk olarak geçen yıl Steam aracılığıyla PS4, PS5 ve PC için piyasaya sürüldü. Oyun, The Game Awards’da En İyi Bağımsız Oyun ve En İyi İlk Bağımsız Oyun ödüllerini aldı. Oyunda, bir siberpunk dünyasında gezinen, bulmacaları çözen ve bir robot drone arkadaşıyla dalga geçen bir kedi olarak oynuyorsunuz.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 06:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.