TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Büyük Bütçeli John Wick Oyunu İçin Düğmeye Basılmış (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/24567-buyuk-butceli-john-wick-oyunu-icin-dugmeye-basilmis.html)

DeepSilence 15 Haziran 2023 15:53

Büyük Bütçeli John Wick Oyunu İçin Düğmeye Basılmış
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

John Wick serisi, beşinci film ile devam edecek. Halihazırda erken safhalarda olunduğu da teyit edildi. Diğer yandan, film serisi bu kadar sükse yapmış iken, büyük bütçeli sürpriz bir oyun duyurusunu da büyük bir merakla bekliyoruz.
Kasım ayı içerisinde Lionsgate tarafından gerçekleştirilen finansal konferans sırasında Üst Yönetici Jon Feltheimer, kafalarda soru işareti bırakan ve aynı zamanda da heyecanlandıran söylemde bulunmuştu. Öyle ki, AAA bir John Wick oyunu için teklifler aldıklarını ve kesin olarak bir adım ileriye götürmekle ilgilendiklerini dile getirmişti. Ancak daha fazla bir şey söylememişti.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Geliyor

Yakın bir zamanda gerçekleştirilen ve kazanımlara değinilen konferans sırasında konuşan Lionsgate şirketinin Motion Picture Group başkanı Jon Drake, John Wick mülkiyeti ile AAA oyun alanına uzandıklarını söyledi.

“Artık markayı genişleteceğiz. Sadece AAA video oyunu alanında değil, aynı zamanda evreni gerçekten genişletecek yan ürünlerin, dizilerin nizami ritmine bakıyoruz. Yani topluluk tarafından açıkça isteğin olduğu istikrarlı ritme sahip bir marka var.”

turunculevye.com

gupse 15 Haziran 2023 15:55

Yanıt: Büyük Bütçeli John Wick Oyunu İçin Düğmeye Basılmış
 
Ya filmden oyuna ya oyundan filme dönuyo her sey


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 12:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.