TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   10 yıllık çok oyunculu oyun, Unreal Engine 5 ile geri dönüyor! (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/36805-10-yillik-cok-oyunculu-oyun-unreal-engine-5-ile-geri-donuyor.html)

KoJiRo 13 Ocak 2024 13:10

10 yıllık çok oyunculu oyun, Unreal Engine 5 ile geri dönüyor!
 
MOBA türünün efsane oyunu SMITE 2 resmen onaylandı. Bu yıl kapalı betaya girecek oyun, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

MOBA dünyasının sevilen yapımlarından biri olan SMITE ilk olarak 2014 yılında tanıtılmıştı. Kendine özgü bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başaran çok oyunculu ücretsiz yapım; nihayet yenileniyor. Geliştiri stüdyo SMITE 2 için Unreal Engine 5 sürprizi de verdi.

SMITE 2 bu yıl kapalı betaya sunulacak

Hi-Rez Studios, MOBA tabanlı SMITE’in devam oyununu duyurdu. SMITE 2 olarak adlandırılacak yeni yapım, temel üçüncü şahıs çok oyunculu savaş arenası oynanışını koruyacak. Ancak geliştirici birçok yeni özellik ekleyeceğini ve Unreal Engine 5’e geçiş yapacağını söyledi.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Geliştiricinin açıklamasına göre, oyuncular bir kez daha çeşitli mitolojilerden tanrılar seçebilecek ve 5’e 5 takım savaşlarında kapışabilecek. SMITE 2, gelişmiş grafikler ve daha eğlenceli bir savaş deneyimi sunmayı vadediyor. Hi-Rez Studios ayrıca yetenek ağacını büyüteceğini de söyledi.

Oyunun PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch’te çapraz platform desteğiyle yayınlanacağı açıkladı. Ayrıca çapraz ilerleme de olacak, böylece tek hesapla farklı platformlar arasında geçiş yaşayabileceksiniz.

Hi-Rez, SMITE hayranlarının yeni oyuna geçişini sağlamak için bazı kampayanlar da başlattı. Oyuncu ilerlemesi ve satın alımlar transfer edilemeyecek olsa da, ilk oyunda alınan mücevherler SMITE 2’de “Eski Mücevherler” olarak kullanılabilecek.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Ayrıca eski oyundan taşınan hesaplara özel bazı indirimli içerikler sunulacak. SMITE’taki ilerlemeler, SMITE 2’de belirli öğelerinin kilidini açacak. SMITE 2 kapalı betasının bu yılın başlarında açılacağı belirtildi.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.