TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Helldivers 2’de oyuncuların beklediği özellik gelmeyecek! (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/39021-helldivers-2-de-oyuncularin-bekledigi-ozellik-gelmeyecek.html)

KoJiRo 17 Şubat 2024 11:39

Helldivers 2’de oyuncuların beklediği özellik gelmeyecek!
 
Son dönemlerin popüler oyunu Helldivers 2, oyuncular için bir PvP modu sunmayacak gibi görünüyor. İşte detaylar...

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Son dönemde çeşitli haberlerle konuşulmaya devam eden Helldivers 2, bu kez de PvP moduyla alakalı açıklamalarla gündeme geldi. Oyunun yapımcısı Arrowhead Games Studios şirketinin CEO’su Johan Pilestedt yaptığı paylaşımda, oyunda kullanıcıların birbirlerine karşı savaştığı bir PvP deneyimi sunmayacaklarını belirtti.

Helldivers 2, PvP modundan mahrum kalabilir!

Şirket yönetimi, oyuncuların birbirleriyle mücadele etmesinin genel huzuru bozacağını söylüyor. Onlara göre, ortak hedefler için dayanışma içinde mücadele eden bir topluluk yaratmak daha mantıklı bir karar.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Ancak Helldivers 2 fanları, oyuna PvP modu gelmeyecek olmasından şikayetçi. Oyunun fanlarının böyle bir moda ihtiyaç duyduklarını belirten bazı oyuncular, PvP deneyiminin yarattığı müthiş rekabetin oyunun ömrünü uzatacağını savundu.

Bazı kullanıcılar ise Helldivers 2 yapımcılarının PvP modunun gerektirdiği sunucu yükünden ve devamlı bakım maliyetinden çekindiğini, birçok aksiyon oyunu için neredeyse standart hale gelen modun 2024 çıkışlı Helldivers 2 gibi bir oyunda olmamasının kabul edilemez olduğunu öne sürdü.

Üçüncü şahıs kamerasıyla oynanan Helldivers 2, yüksek bir grafik kalitesi ve oynanış deneyimi sunuyor. 2020 yılında geliştirilmeye başlanan oyun, ilk kez 8 Şubat tarihinde piyasaya sürülmüş ve birçok kişi tarafından oldukça beğenilmişti.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.