TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Bilkom, PlayStation Türkiye fiyatını açıkladı! (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/39164-bilkom-playstation-turkiye-fiyatini-acikladi.html)

KoJiRo 21 Şubat 2024 14:19

Bilkom, PlayStation Türkiye fiyatını açıkladı!
 
Oyun konsollarının en popüleri olan PlayStation, beşinci versiyonuyla yükselen grafiğini sürdürüyor. Ürün ülkemizde de ilgi görmeye…

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Oyun konsollarının en popüleri olan PlayStation, beşinci versiyonuyla yükselen grafiğini sürdürüyor. Ürün ülkemizde de ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay, PlayStation Türkiye dağıtımcısı konusu netleşmişti. Bilkom, PlayStation ağını genişletmeye devam ediyor. ,

Bilkom, Playstation tarafında 360 derece bir iletişim yapacak

Bilkom, yıllık değerlendirme basın toplantısında PlayStation politikalarıyla ilgili önemli detaylar paylaştı. Geçtiğimiz ay PlayStation Türkiye distribütörü olan şirket, konsolun 360 derece bir iletişime sahip olacağını belirtti. Bu da konsolun sadece kendisinin değil konsol, oyun, aksesuar, garanti ve servis desteğinin de olacağı anlamına geliyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Öte yandan Bilkom, Mobil oyun konsolu PlayStation Portal’ın mart ayında Türkiye’de satışa sunulacağını açıkladı. Açıklamada modelin fiyatına da değinildi. Buna göre PlayStation Portal 11.999 TL’den satışa sunulacak.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.