Forum Logo




Mobil oyuncular üzgün! Yeni Assassin’s Creed oyunu ertelendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 08:29   #1
Çevrimdışı
Mobil oyuncular üzgün! Yeni Assassin’s Creed oyunu ertelendi




Mobil oyuncular üzgün! Yeni Assassin’s Creed oyunu ertelendi
Www.TrendForum.Net

Ubisoft'un merakla beklenen mobil oyunu Assassin's Creed Jade için çıkış tarihinin ertelendiği iddia edildi.



Ubisoft, efsane oyun serisi Assassin’s Creed‘i daha fazla oyunla büyütmeye devam ediyor. Bu kapsamda şirket, şu anda Assassin’s Creed Red ve Jade olmak üzere iki yapım üzerinde çalışıyor. Bu yapımların yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak son gelişmelere göre mobil Assassin’s Creed Jade oyununun çıkış tarihi ertelendi. Peki neden? İşte ayrıntılar…

Assassin’s Creed Jade çıkış tarihi önümüzdeki yıla ertelendi

Assassin’s Creed serisinin son oyunu, 2023’te piyasaya sürülen Assassin’s Creed Mirage. Oyunculardan tam not almayı başaran bu yapımı akıllı telefon ve tabletler için piyasaya sürülecek Assassin’s Creed Jade takip edecek. Bu yeni oyunun bu yıl içinde çıkış yapması bekleniyordu.



Reuters tarafından paylaşılan rapora göre Assassin’s Creed Jade‘in piyasaya sürülmesi, 2025’e yani önümüzdeki seneye ertelendi. Bunun nedeni ise aktarılan bilgilere göre oyunu geliştiren ekipteki kişilerin farklı projelere geçirilmesi. Yeni ekibin ne zaman işe koyulacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında yeni oyunla ilgili oynanış görüntüleri sızdırılmıştı. 2022 yılındaysa beta sürümüne erişim sağlanmıştı. Böylelikle Assassin’s Creed Jade‘in oyuncuları Çin’e götüreceği ortaya çıkmıştı. Bunun dışında Assassin’s Creed Red de merakla bekleniyor. Feodal Japonya’da geçecek oyunun Naoe ve Yasuke isimli iki ana karaktere sahip olacağı biliniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
assassin’s, creed, ertelendi, mobil, oyuncular, oyunu, yeni, Üzgün


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Assassin’s Creed’in VR macerası bitiyor mu? KoJiRo Oyun Haberleri 0 17 Şubat 2024 11:40
Assassin's Creed Mirage'ın çıkış tarihi açıklandı: İşte oynanış fragmanı DeepSilence Oyun Haberleri 1 02 Temmuz 2023 02:37
700 TL değerindeki Assassin's Creed Valhalla kısa süreliğine ücretsiz oldu Beatrice Oyun Haberleri 2 15 Aralık 2022 19:31
Assassin’s Creed Liberation Steam Kütüphanesinden Kaldırılıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Temmuz 2022 20:05
MSI, Özel Tasarım Assassin’s Creed Valhalla Edition Kartını Duyurdu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 31 Mayıs 2022 20:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net