TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Duyurusu Ertelendi (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/6140-god-war-ragnarok-cikis-tarihi-duyurusu-ertelendi.html)

KoJiRo 02 Temmuz 2022 08:25

God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Duyurusu Ertelendi
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Geride bıraktığımız hafta God of War Ragnarök’un çıkış tarihinin 30 Haziran Perşembe günü düzenleneceği tahmin edilen State of Play etkinliğinde açıklanacağı iddia edilmişti. Ancak, God of War Ragnarök çıkış tarihi beklendiği gibi 30 Haziran tarihinde açıklanmadı.

God of War hayranları Sony’den gelecek olan resmi açıklamanın yolunu gözlerken, oyun basınının güvenilir isimlerinden biri olan Tom Henderson şirketin bu duyuru son anda ertelediğini ifade etti. Oyunun çıkış tarihinin ne zaman açıklanacağı hakkında net bir bilgiye sahip olmadığını da ifade eden Henderson, Sony’nin yakın zaman içerisinde bir duyuruya hazırlandığını belirtti.
Yeni God of War Oyunu Aralık 2022’ye Kadar Piyasaya Sürülebilir

Oyun sektörünün güvenilir isimleri daha önceden paylaşmış olduğu raporlarla birlikte yeni God of War oyununun ertelendiğini dile getirmişlerdi. Sony Santa Monica’nın geliştirme aşamasındaki son pürüzleri gidermek için oyunu ileri bir tarihe ertelediğini söyleyen kaynaklar, yeni God of War oyununun en geç Aralık 2022‘ye kadar piyasaya sürülebileceğini vurgulamışlardı.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.