TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Call of Duty Black Ops 5, 2024’te Piyasaya Sürülebilir (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/6293-call-duty-black-ops-5-2024-te-piyasaya-surulebilir.html)

KoJiRo 06 Temmuz 2022 20:27

Call of Duty Black Ops 5, 2024’te Piyasaya Sürülebilir
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Önümüzdeki Ekim ayında Call of Duty Modern Warfare 2 ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Activision, bir yandan da serinin yeni oyunları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu doğrultuda sıkı bir mesai harcayan geliştirici firmanın bir sonraki oyununun Call of Duty Black Ops 5 olacağı ve söz konusu oyunun 2024 yılında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Call of Duty Black Ops 5 için 2024 İddiası

Şimdilik söz konusu oyunun varlığı hakkında Activision cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak geliştirici firmaya yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre, söz konusu oyunun yeniden Soğuk Savaş dönemini ele alacağı ve 2020 yılında çıkış yapan Call of Duty Black Ops Cold War‘ın devamı niteliğinde olacağı konuşuluyor.

Bunun dışında paylaşılan bir diğer raporda da söz konusu yapımın Körfez Savaşı‘nı ele alacağı iddia edilmiş. Bu iddianın kaynağı ise Black Ops 5’e ait olduğu iddia edilen konsept görselleri. Sızdırılan konsept görsellerinde Amerika’nın 1991’deki Körfez Savaşı’nda kullandığı F-117 Nighthawk uçağının yer alması, serinin bir sonraki oyununun Körfez Savaşı’nı konu edineceği iddialarını daha da güçlendiriyor.

Aynı zamanda servis edilen raporda, Activision’ın 2023 yılını pas geçeceğini ve 2024 yılında yeni bir Call of Duty oyunuyla oyuncuların karşısına çıkacağı da dile getiriliyor.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 15:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.