TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   MultiVersus Açık Beta İçin Tarih Verildi (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/6592-multiversus-acik-beta-icin-tarih-verildi.html)

KoJiRo 20 Temmuz 2022 20:14

MultiVersus Açık Beta İçin Tarih Verildi
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Warner Bros. Games, oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu MultiVersus için açık beta tarihini duyurdu. Buna göre 26 Temmuz TSİ 19:00’dan itibaren açık beta başlamış olacak. Bu arada tam olarak bir hafta önce başlayan bir Erken Erişim aşaması da olacak. Erken Erişim, MultiVersus Kapalı Alfa’ya katılan ve Twitch Drops yoluyla kod kazanan herkes için geçerli.

Oyunun karakterleri arasında Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Bugs Bunny, Taz, Arya Stark, Tom & Jerry ve daha birçok isim yer alıyor. Çeşitli haritalar ve modlar ile oyun keyifli bir oynanış vaat ediyor. Geliştiriciler, Açık Beta’nın önümüzdeki aylarda karakterler, haritalar, sezonluk içerik ve daha fazlasıyla güncelleneceğine söz veriyor.

MultiVersus, PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında, Xbox Series X|S, Xbox One konsollarında ve PC’de (Steam) tam çapraz oyun ve çapraz ilerleme desteğiyle sunulacak.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.