TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Oyun Haberleri (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/)
-   -   Death Stranding, PC Game Pass’a Geliyor (https://www.trendforum.net/oyun-haberleri/7378-death-stranding-pc-game-pass-geliyor.html)

KoJiRo 20 Ağustos 2022 16:02

Death Stranding, PC Game Pass’a Geliyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

PC Game Pass, Twitter hesabında şifreli profil resimleriyle geçen bir haftanın ardından Death Stranding oyununun abonelik hizmetine geleceğini onayladı. Hideo Kojima’nın yönettiği oyun, ilk olarak 2019 yılında Sony tarafından yayınlanan bir PlayStation oyunu olarak geldi ve bunu bir yıl sonra Windows sürümü izledi.

Microsoft’un bu sürüm için doğrudan PC sürümünün yayıncısı 505 Games ve geliştirici Kojima Productions ile birlikte çalıştığı belirtiliyor. 23 Ağustos ise Death Stranding’in PC Game Pass’e geleceği tarih olarak planlanmış durumda.

Oyunda Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner gibi yıldızlarla dolu bir kadronun performansları yer aldığını da özellikle belirtmek isteriz.

Microsoft’un paylaştığı duyuru materyallerinin hiçbiri oyunun daha yeni olan Director’s Cut sürümü olduğundan bahsetmiyor. Bu da akıllara PC Game Pass’e orijinal sürümün geleceğini getiriyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Technopat

f8r7t 10 Mayıs 2023 13:53

Yanıt: Death Stranding, PC Game Pass’a Geliyor
 
PS’de tamamladım! Süperdi! Devam oyunu geliyor!


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 02:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.