TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Rüya tabirleri (https://www.trendforum.net/ruya-tabirleri/)
-   -   Mübarek Gecelerde Görülen Rüyalar (https://www.trendforum.net/ruya-tabirleri/13801-mubarek-gecelerde-gorulen-ruyalar.html)

Asi Ruh 06 Mart 2023 02:59

Mübarek Gecelerde Görülen Rüyalar
 
Olumlu enerjinin bol hatta aşırı olduğu bazı günler vardır ve bu günlerde duaların, düşüncelerin, enerjinin ve rüyaların gücü oldukça büyüktür. O günlerden birisi olarak Kadir Gecesinde rüyaya bilerek yatın ve göreceklerinizi kaydedin. İşte Kadir Gecinde uyumadan önce yapacaklarınız.

Kadir Gecesi, kandiller, arefe günleri, orucun açılmasına az kala olan zaman dilimleri gibi anlar dua etmek için oldukça önemlidir. Çünkü herkes o sırada olumlu düşüncenin içerisine girmiş ve güzel şeyler düşünmektedir. Bu enerjilerden yararlanmak, adapte olmak çok önemli. Dualar gibi rüyalar da bu enerjinin arasında hem farklılaşır hem de önemli bir hal alır. Böyle günlerin gecesinde rüyaya yatmadan önce enerjinizi koruyabilirseniz ne mutlu size!

Kadir gecesi kandil olarak mübarek edilen günler arasında da oldukça değerlidir. Orucunu düzenli tutamayanların bile oruçlu olabildikleri bu gün Müslüman alemi için oldukça önemli. Böyle günlerde genellikle dualar, kandilleşmeler, güzel sohbetler hakimdir ve diğer işlerden uzak durulmaya çalışılır. Haliyle beyin de rahatlamış ve olumlu enerjinin zevkini çıkarmaktadır. İşte böyle bir anda göreceğiniz rüya ne kadar anlamlı tahmin bile edemezsiniz.

Tecrübem ve tavsiyem olarak uykuya kadir gecesinin güzel enerjisi yanımda olsun, dualarım rüyamda ışık tutsun diyerek ve güzel şeyler güzel kişiler düşünerek uykuya geçmeniz. Genellikle “ya muhsi” esması rüyalar için büyük fayda sağlar. Bunu da tekrarlayarak uykuya dalabilirsiniz. Rüyalarınız genellikle net, sade, uykunuz hafif ve enerji dolu geçecektir. Kalktığınızda net olarak hatırlayacak ve farklı imajlar görmüş olacaksınız.

Kötü bir düşünce veya kişi yüzünden ruhsal yapınızı aksatmadan; kendinize de bugün önemli ve özel bir gün bu günü başkaları için heba edemem diyerek sürekli hatırlatma yaparak geceyi tamamlamaya çalışın. Kandil gecesinin etkisinden hiç çıkmamaya gayret edin. Dualarınız, namazlarınız ya da farklı ibadetleriniz bittiğinde mümkünse tv, internet veya günlük olaylar ile ilgilenmeden yatakta güzel şeyler düşünmekle zaman geçirin. Rahat olduğunuz bir pozisyonda, temiz kıyafetler ile uyumaya bakın.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 23:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.