Forum Logo




Mübarek Gecelerde Görülen Rüyalar

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Mart 2023, 02:59   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Mübarek Gecelerde Görülen Rüyalar




Mübarek Gecelerde Görülen Rüyalar
Www.TrendForum.Net

Olumlu enerjinin bol hatta aşırı olduğu bazı günler vardır ve bu günlerde duaların, düşüncelerin, enerjinin ve rüyaların gücü oldukça büyüktür. O günlerden birisi olarak Kadir Gecesinde rüyaya bilerek yatın ve göreceklerinizi kaydedin. İşte Kadir Gecinde uyumadan önce yapacaklarınız.

Kadir Gecesi, kandiller, arefe günleri, orucun açılmasına az kala olan zaman dilimleri gibi anlar dua etmek için oldukça önemlidir. Çünkü herkes o sırada olumlu düşüncenin içerisine girmiş ve güzel şeyler düşünmektedir. Bu enerjilerden yararlanmak, adapte olmak çok önemli. Dualar gibi rüyalar da bu enerjinin arasında hem farklılaşır hem de önemli bir hal alır. Böyle günlerin gecesinde rüyaya yatmadan önce enerjinizi koruyabilirseniz ne mutlu size!

Kadir gecesi kandil olarak mübarek edilen günler arasında da oldukça değerlidir. Orucunu düzenli tutamayanların bile oruçlu olabildikleri bu gün Müslüman alemi için oldukça önemli. Böyle günlerde genellikle dualar, kandilleşmeler, güzel sohbetler hakimdir ve diğer işlerden uzak durulmaya çalışılır. Haliyle beyin de rahatlamış ve olumlu enerjinin zevkini çıkarmaktadır. İşte böyle bir anda göreceğiniz rüya ne kadar anlamlı tahmin bile edemezsiniz.

Tecrübem ve tavsiyem olarak uykuya kadir gecesinin güzel enerjisi yanımda olsun, dualarım rüyamda ışık tutsun diyerek ve güzel şeyler güzel kişiler düşünerek uykuya geçmeniz. Genellikle “ya muhsi” esması rüyalar için büyük fayda sağlar. Bunu da tekrarlayarak uykuya dalabilirsiniz. Rüyalarınız genellikle net, sade, uykunuz hafif ve enerji dolu geçecektir. Kalktığınızda net olarak hatırlayacak ve farklı imajlar görmüş olacaksınız.

Kötü bir düşünce veya kişi yüzünden ruhsal yapınızı aksatmadan; kendinize de bugün önemli ve özel bir gün bu günü başkaları için heba edemem diyerek sürekli hatırlatma yaparak geceyi tamamlamaya çalışın. Kandil gecesinin etkisinden hiç çıkmamaya gayret edin. Dualarınız, namazlarınız ya da farklı ibadetleriniz bittiğinde mümkünse tv, internet veya günlük olaylar ile ilgilenmeden yatakta güzel şeyler düşünmekle zaman geçirin. Rahat olduğunuz bir pozisyonda, temiz kıyafetler ile uyumaya bakın.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gecelerde, görülen, mübarek, rüyalar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tekrarlanarak Görülen Rüyalar Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Mart 2023 02:57
Üç Aylarınız Mübarek Olsun. Beatrice Milli Manevi Özel Günler 2 23 Ocak 2023 10:31
Kahve Fincanında Görülen Ameliyat Ne Anlama Gelir? Beatrice Kahve Falı 0 29 Eylül 2022 18:10
Şiddet davası görülen Rubato’nun solisti için karar çıktı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 01 Haziran 2022 21:30
Çocuklarda görülen gizemli hepatit virüsü Japonya'da yayılıyor KoJiRo Dünyadan Haberler 0 28 Mayıs 2022 10:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net