TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Saç ve Makyaj Dünyası (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/)
-   -   Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır? (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/10349-kizil-kahve-sac-rengi-kimlere-yakisir.html)

Beatrice 24 Kasım 2022 17:02

Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır?
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Kızıl kahve saç rengi, kumral, maun, kestane ve bakır gibi çeşitli kızıl ve kahverengi tonların harmanlanmasıyla oluşan saç renklerinden biridir. Son dönemlerde birçok ünlü ismin tercih etmesiyle kadınların favori saç renklerinden birisi haline gelmiştir. Kısa veya uzun bütün saç modellerine uygun yeni bir renk arayışı içinde olanlardansanız, sizin için hazırladığımız kızıl kahve saç rengi modellerine mutlaka göz atmalısınız…

Kızıl ve kahverengi tonlarıyla oluşturulabilecek saç rengi kombinasyonları oldukça geniştir. Çok tonlu bu renk, alışılagelmiş renklerden farklı olarak görünümünüzü tazelemeye yardımcı olur ve iyi bir uyumla saçlarınıza mükemmel bir hava kazandırabilir.

Kızıl Kahve Saç Kimlere Yakışır?
Geniş bir renk yelpazesiyle karşımıza çıkan kızıl kahve tonlar, sağladığı bu avantaj nedeniyle her türlü cilt rengini tamamlayabilmektedir. Renk tercihi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, cilt tipinize uygun renkleri bir araya getirmek olacaktır. Kahverenginin kızıldan daha fazla ön planda olduğu tonlar açık renkli ciltler için uygundur. Kızılın daha ön planda olduğu renkler ise bronz koyu tenlilere yakışmaktadır.

Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 03:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.