TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Saç ve Makyaj Dünyası (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/)
-   -   Simple Stres Arındırıcı Kağıt Maske (https://www.trendforum.net/sac-ve-makyaj-dunyasi/9846-simple-stres-arindirici-kagit-maske.html)

KoJiRo 13 Kasım 2022 18:16

Simple Stres Arındırıcı Kağıt Maske
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Asya güzellik ritüellerinden esinlenen Simple Rahatlatıcı Kağıt Maske, doğal liflerden üretilmiştir. Cildinizin neme doyacağı kağıt maske multivitamin (E ve B5), bitki özleri ve aloe vera içeren formülü ile yüzünüzü nemlendirir ve yatıştırır.

Cildinize iyi gelen bitki özleri ve yararlı nemlendiriciler içeren formülü ile cildinizi besler. Aynı zamanda kuruluğu gidermeye yardımcı olur ve anında ferahlık hissi sağlar. Simple doğa dostu kağıt maske dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvansal kaynaklı içerik barındırmaz. Hipoalerjenik olduğunu da eklemek isteriz.

Nasıl kullanılır? Katlanmış maskeyi açarak temiz yüzünüze yerleştirin. Maskeyi yüzünüze güzelce oturttuktan sonra 15 dakika bekletin. Maske yüzünüze ikinci bir cilt gibi uyum sağlayacağı için dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Ardından maskeyi yüzünüzden çıkarın. Kalan ürünü yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın ve pamuk yardımı ile yüzünüzde kalan miktarı arındırın.

Maske durulama gerektirmez. Paraben, alkol, parfüm, renklendirici ve etil alkol içermez. Tavsiye edilen maskenin tek sefer kullanımıdır.

Listelist


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.