TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Sağlık Haberleri (https://www.trendforum.net/saglik-haberleri/)
-   -   18 Mayıs doktorlar grevde mi? Yarın hastaneler açık mı, ilaç yazılıyor mu? (https://www.trendforum.net/saglik-haberleri/1096-18-mayis-doktorlar-grevde-mi-yarin-hastaneler-acik-mi-ilac-yaziliyor-mu.html)

Beatrice 18 Mayıs 2022 08:56

18 Mayıs doktorlar grevde mi? Yarın hastaneler açık mı, ilaç yazılıyor mu?
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]




Hekimsen’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda mayıs ayı içerinde tüm ülkedeki doktorların 6 gün iş bırakacağı kaydedildi. Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerinin gündeme getirilmesi için grev kararı aldığı belirtilirken, yarın hastaneye gitmeyi planlayan pek çok vatandaş ‘18 Mayıs doktorlar grevde mi?’ ‘Yarın hastaneler açık mı, ilaç yazılıyor mu?’ araştırması yapmaya başladı…


18 MAYIS DOKTORLAR GREVDE Mİ?
Hekimsen tarafından yapılan açıklamada doktorların 5-6, 17-18 ve 26- 27 Mayıs tarihlerinde iş bırakacağı belirtildi. Sendikanın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda da "Mayıs ayında tüm Türkiye'de meslektaşlarımızla birlikte 6 gün iş bırakıyoruz. Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." İfadeleri kullanıldı.


YARIN HASTANELER AÇIK MI, İLAÇ YAZILIYOR MU?
Yarın (18 Mayıs) vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına acil durumlar dışında sağlık kurum ve kuruluşlarına başvurmaması isteniyor. Grev süresince acil hastalar, diyaliz hastaları, acil ve riskli gebeler, çocuk aciller, kanser hastaları ve yoğun bakım hastalarının bakımı aksamayacak. Ancak acil olmayan klinik muayene ve ilaç yazma gibi işlemler yapılmayacak.


Kaynak: Posta


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 08:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.