Forum Logo




1 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Mayıs 2023, 08:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
1 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri




1 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

İnatçı azimli ve ihtiyatlıdırlar. Yeni fikirler üretmek için zamana ihtiyaçları olan, sabırlı insanlardır. Sanat ve müzikten hoşlanırlar ve bu alanlarda başarılı olabilirler. Güçlü bir hafızaya sahiptirler ve kendilerine yapıla iyiliği ve kötülüğü asla unutmazlar. Sorumluluklarına pratik ve ciddi bir şekilde yaklaşırlar. Konfora ve rahatlığa büyük bir tutkuları vardır. İyi bir yaşamı severler ve özellikle kendilerini maddi açıdan güven altında görmek isterler. Alçakgönüllü ve düşünceli yapıları sayesinde dost çevreleri kalabalıktır. Mantık insanlarıdır. Düzen ve sistemden hoşlanırlar. Öğrenmeye ve bilgiye açık kişilerdir. Cesur ve deneyimlerini çevresiyle paylaşmaktan korkmayan kişilerdir. Detaylar ve ayrıntılara çok fazla önem verirler. Analiz ve teşhis koyma konusunda isabetli kararlar verirler. Mükemmel bir öğretme yeteneğine sahiptirler.

Bugün Doğan Kadınlar
Yakın dostluklarında paylaşımcıdırlar. Kendilerini kolay ifade ederler. Arkadaşlarına söz hakkı tanırlar ve onları dinlemekten hoşlanırlar. Sosyal yaşamları yoğun kişilerdir. Görünüşleri munis gibi görünmelerine rağmen, güçlü bir yapıları vardır. Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için, yönlendirilmeye gelemezler.

Bugün Doğan Erkekler
Çok ince sempatik ve iyi yürekli kişileridir.. . Edebiyat konusunda kabiliyetlidirler. Çocukluk anıları her zaman canlıdır ve bunlarla ilgili anılarını anlatmaktan zevk duyarlar. Kariyer sahibi önemli dostları sayesinde, toplumda iyi yerlerde olurlar. Sanat yönleri iyidir.

Bugün Doğan Çocuklar
Akıllı çocuklardır. Yorumlarını kendilerine sakladıkları için, çevresine ilgisiz gibi dururlar. Aniden aklına geleni söyledikleri zaman, çevrelerini hayretler içinde bırakırlar. Her şeyi sorgularlar. Öğrenme yetenekleri ve bellekleri çok güçlüdür. El ve akıl becerileri yüksektir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, temmuz, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
8 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 25 Nisan 2023 12:19
7 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 25 Nisan 2023 11:08
8 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 24 Nisan 2023 21:37
6 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 24 Nisan 2023 21:14
22 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 13:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net