Forum Logo




21 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Mayıs 2023, 06:11   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
21 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri




21 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Sezgisel yetenekleri çok gelişmiştir. Sakin , duygusal ve sezgisel yapıları, olayları önceden hissetmelerine neden olur. Algılama yetenekleri sayesinde, her şeyi kısa sürede çözümleyen bir zekaya sahiptirler.Yaşam kalitelerini yüksek tutmaya çalışırlar. Güzellik tutkunu bu insanlar evlerini çiçek bahçesine çevirebilirler. İlişkilerinde oldukça sabırlıdırlar. Tartışmalardan ve huzursuzluklardan uzak kalmaya çalışırlar. Arkadaşlık ve dostluk onlar için çok önemlidir. Geleceğe güvenle bakmak isterler. Bilgi donanımlarına ve hafızalarına güvenirler. Kişisel ilişkilerinde kendilerine özgün davranırlar. Gücü seven bu kişiler, gizemli ilişkileri tercih edeceklerdir. Özel hayatlarıyla ilgili sırlarını hiç kimseyle paylaşmayacaklardır.

Bugün Doğan Kadınlar
Derin bir duygusallığa sahip olmalarına karşın, her şeyi içlerinde saklarlar. Paylaşma konusunda oldukça cimridirler. Detaycı ve araştırmacı kişilikleri yüzünden yaşamlarını sürekli sorgulayarak yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar.

Bugün Doğan Erkekler
Duygusal ve derin düşünen kişilerdir. Araştırmacı yapıları yüzünden, akademik kariyer yapmaya müsaittirler. Çevresini çok çabuk etkilerler ve onların yaşantılarını yönlendirmeye kalkabilirler. Tek kusurları; aşırı inatçı olmalarıdır. Bu huyları yüzünden işleri ile ilgili zaman kaybı yaşarlar. . Güçlü dostları ve seçkin bir çevreleri vardır. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları onları herkesten farklı kılar.

Bugün Doğan Çocuklar
Sevimli ve sıcak bakan gözlere sahiptirler. Çevrelerindeki her şeyi sorgularlar. Büyükleri ile geçinmesini iyi bilirler ve öğretmenleri tarafından sevilen sevimli bir kişilikleri vardır Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar. Gizli sanatçı özelliklerinin açığa çıkarılmasını beklerler. Resim yapmaktan hoşlanırlar. Müzik kulakları iyidir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, temmuz, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
13 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 10 Mayıs 2023 05:32
10 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 10 Mayıs 2023 02:58
9 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 10 Mayıs 2023 02:57
7 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 10 Mayıs 2023 02:52
3 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 09 Mayıs 2023 06:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net