Forum Logo




23 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mayıs 2023, 06:46   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
23 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri




23 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Keskin ve kavrayıcı bir zekaya sahiptirler. İnce espri güçleri, olaylara ciddi fakat mizahi bir tarzda bakmalarını sağlar. Kolay ikna olan kişiler değildirler. Abartıdan nefret ettikleri için, gürültücü ve patavatsız kişilerden hoşlanmazlar. Farklı bir felsefeye ve derin bakışa sahiptirler. Mesleki başarıları, ticari yönde geliştirdikleri yetenekleriyle orantılı olacaktır. Olaylara sabırlı bir şekilde yaklaşarak, huzursuz yönlerini dengeleyebilirler. Uğraşı içinde bulundukları işler konusunda kendilerine olan aşırı güveni nedeniyle, çevrelerine karşı eleştirici olurlar. Bu yüzden sürekli dedikoduların olduğu ortamlarla karşı karşıya kalırlar. Başarıyı yakalamak için çok çaba göstermeleri yetmez. Kesinlikle etrafına karşı olan umursamaz tavırlarını değiştirmek zorundadırlar. Düzene oturttukları bir konuda da fazla değişiklik yapmamaya çalışmalıdırlar. Kazanç elde etmeye çalıştıkları alanların, çevresel koşulların katkısıyla meydana geldiğini ve yalnız bir insanın çabalarının hiçbir anlam taşımadığını unutmamalıdırlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Heyecanlı ve ataktırlar. Cazibeleri son derece doğal ve sadedir. Renkli bir sosyal yaşamı tercih ederler. Anında karar verme yetenekleri vardır. Keskin duyular sahip oldukları için, tartışmalardan kesinlikle çekinmez ve fikirlerini savunma konusunda oldukça aceleci davranırlar. Telefon ve iletişim konusunda ısrarcı olurlar.

Bugün Doğan Erkekler
Enerjilerini sonuna kadar kullanmaktan çekinmezler. Sinirlenmeye ve öfkelenemeye açık bir yapıları vardır. Kaynak yaratmada ve organizasyonlarda oldukça başarılıdırlar. Akıllı ve yenilikçi biri olarak tanınırlar. Yeni fikirler daima ilgilerini çeker. Başkalarının giremeyeceği risklere girmekten hoşlanırlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Küçük yaşlardan itibaren büyük ve olgun bir havaları vardır. Çekingen ve içe dönük bir yapıları vardır. Araştırmacı ve sorgulayıcı bir yapıları vardır. Ailesinin köklerine ilgi duyarlar.Kitap okumaktan büyük zevk alırlar. Kendisine şaka yapılmasından hoşlanmazlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağustos, burç, doğanların, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
22 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mayıs 2023 06:45
15 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mayıs 2023 06:22
5 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:38
4 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:36
1 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 10 Mayıs 2023 07:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net