TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Spor Dünyası (https://www.trendforum.net/spor-dunyasi/)
-   -   El Kaide'den Dünya Kupası tehdidi! Müslümanlara "taşlayın" çağrısı yaptılar (https://www.trendforum.net/spor-dunyasi/10174-el-kaideden-dunya-kupasi-tehdidi-muslumanlara-taslayin-cagrisi-yaptilar.html)

Beatrice 21 Kasım 2022 22:40

El Kaide'den Dünya Kupası tehdidi! Müslümanlara "taşlayın" çağrısı yaptılar
 
İkinci gün maçlarıyla devam eden Katar 2022 Dünya Kupası'yla ilgili terör örgütü El Kaide'den herkesi tedirgin eden bir tehdit geldi. Mesajlarda, Müslümanlar Dünya Kupası'na katılmaması konusunda uyarılırken, El Kaide, "Müslüman kardeşlerimizi bu etkinliği takip etmeleri ya da katılmaları konusunda uyarıyoruz" sözleriyle üstü kapalı tehdit savurdu. Eşcinsellerin hedef gösterildiği açıklamada, "Müslümanlar onları taşlayarak görevlerini yerine getirebilir" denildi.
Terör örgütü El-Kaide'nin Katar 2022 Dünya Kupası'yla ilgili üstü kapalı tehditleri ifşa edildi. Dünya Kupası başlamadan bir gün önce yayımlanan açıklama futbolseverleri endişelendirdi.
"MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ UYARIYORUZ"

Örgütün online faaliyetlerini takip eden ABD'li sivil toplum kuruluşu SITE Intelligence grubu, 19 Kasım'da yayınlanan endişe verici mesajı ifşa etti. Mesajda El-Kaide, "Müslüman kardeşlerimizi bu etkinliği takip etmeleri ya da katılmaları konusunda uyarıyoruz" ifadelerini kullandı.
"MÜSLÜMANLAR ONLARI TAŞLAYABİLİR"

El-Kaide'nin Yemen'deki kolu tarafından yayınlanan mesajda, Katar 'Arap Yarımadasına ahlaksızları, homoseksüelleri, fesat tohumlarını ve ateizmi getirmekle' eleştirildi. Açıklamada, "Arap Yarımadası eşcinseller, ateistler ve ahlaksızlarla doldu. Kupa için gelenlerin davranışları bizim toplumlarımıza ve Müslümanlara yabancı. Müslümanlar onları taşlayarak görevlerini yerine getirebilir" denildi.


[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]EŞCİNSEL İLİŞKİYE 7 YIL HAPİS CEZASI

Öte yandan Katar'da, LGBTQ+ topluluğuna dahil olanlar ve aynı cinsiyetten biriyle cinsel ilişkiye girenler yedi yıla kadar hapis cezasına çarptırılıyor.

Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 11:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.