TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Spor Dünyası (https://www.trendforum.net/spor-dunyasi/)
-   -   Bordeaux açıkladı: Alberth Elis'ten iyi haber (https://www.trendforum.net/spor-dunyasi/39543-bordeaux-acikladi-alberth-elisten-iyi-haber.html)

KoJiRo 29 Şubat 2024 20:38

Bordeaux açıkladı: Alberth Elis'ten iyi haber
 
Fransa Ligue 2 ekiplerinden Bordeaux, Alberth Elis'in yapay komadan çıktığını ve durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Açıklamada, "Durumundaki ilerleme için önümüzdeki birkaç gün çok önemli. Sizleri durumuyla ilgili yeniden bilgilendireceğiz." denildi.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Bordeaux, Alberth Elis'in sağlık durumuna ilişkin bir bilgilendirme yayınladı.

Fransa Ligue 2'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta başına aldığı darbenin ardından hastaneye kaldırılan ve yapay komaya giren Elis'in durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Açıklamada, "Albert uyanıyor ve yavaş yavaş iyileşiyor. Ancak temkinli davranmak istiyoruz. Durumundaki ilerleme için önümüzdeki birkaç gün çok önemli. Sizleri durumuyla ilgili yeniden bilgilendireceğiz." ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Ligue 2'de hafta sonu oynanan maçta Bordeaux, Guingamp'ı konuk etti.

Maçın hemen başında ikili mücadele sırasında başına aldığı darbenin ardından yerde kalan Bourdeaux oyuncusu Alberth Elis, hastaneye kaldırıldı.

Elis, yapay komaya alınırken başındaki kırıklar nedeniyle ameliyat oldu. İlk incelemelerde Elis'in ciddi bir kafa travması geçirdiği ifade edildi.

İnternet Haberleri


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 04:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.