TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Spor Dünyası (https://www.trendforum.net/spor-dunyasi/)
-   -   Büyük iddia: Futboldan men edildi, Antalyaspor transfer ediyor! (https://www.trendforum.net/spor-dunyasi/40424-buyuk-iddia-futboldan-men-edildi-antalyaspor-transfer-ediyor.html)

KoJiRo 16 Mart 2024 14:40

Büyük iddia: Futboldan men edildi, Antalyaspor transfer ediyor!
 
Yaş küçülttüğü gerekçesiyle futboldan men edilen Kamerunlu futbolcu Wilfried Nathan Doualla’yı Antalyaspor’un transfer etmek için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Geçtiğimiz Aralık ayına damgasını vuran Kamerun’daki 62 oyuncuyu ilgilendiren yaş skandalının cezaları belli oldu. Tam 62 futbolcunun, yaş küçültme iddiası ve çifte kimlik olayları yüzünden men edildiği haberleri gündeme gelirken, Süper Lig’den bir ekibin de bu futbolculardan birisini transfer etmek üzere olduğu öne sürüldü.

Afrikalı gazeteci yazdı

Afrika basınında çıkan haberlere ve gazeteci Eric Njiru, Antalyaspor’un yaş skandalına adı karışan Wilfried Nathan Doualla’yı Antalyaspor transfer etmek üzere… Gazeteci Eric Njiru, sosyal medya hesabından transfer iddialarıyla ilgili olarak, “AFCON'un en genç oyuncusu olan '17 yaşındaki' Nathan Wilfried Douala, kendisi ve diğer 60 kişiyle birlikte yaş sahtekarlığı nedeniyle ceza almasına rağmen kulübüyle anlaşmaya varmasından günler sonra Türk tarafı Antalyaspor'a transfer olmak üzere” paylaşımında bulundu.

Transfer yasağı bulunuyor

Devre arası transfer döneminde transfer tahtası kapanan ve hali hazırda transferine izin verilmeyen Antalyaspor’un FIFA’da 4 dosyası bulunuyor. 3 dönem transfer yasağı alan Kırmızı-Beyazlıların bu cezası geçtiğimiz günlerde ‘süresiz’ olarak değiştirildi.

Antalyaspor ile iş birliği anlaşması yapıldı

Wilfried Nathan Doualla’nın bonservisini elinde bulunduran Victoria United’ın başkanının geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gelmesi de iddiaları güçlendirdi. Antalyaspor Kulübü’nü ziyaret eden Kamerun ekibinin resmi sosyal medya hesabı, Akdeniz ekibiyle iş birliği anlaşması imzalandığını duyurdu.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

İnternet Haberleri


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 12:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.