TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Tablet Bilgisayar Haberleri (https://www.trendforum.net/tablet-bilgisayar-haberleri/)
-   -   HarmonyOS 3.0, MatePad 11’e Yeni Özellikler Getiriyor (https://www.trendforum.net/tablet-bilgisayar-haberleri/26464-harmonyos-3-0-matepad-11-e-yeni-ozellikler-getiriyor.html)

DeepSilence 25 Haziran 2023 13:18

HarmonyOS 3.0, MatePad 11’e Yeni Özellikler Getiriyor
 
Huawei, birinci nesil MatePad 11 tablet için HarmonyOS 3’ün yeni bir küresel sürümünü yayınladı. Güncelleme 3.0.0.198 sürümünü aldı ve birçok yeni özellik sunuyor: widget yığınları, uyarlanabilir klasörler ve cihazları tek bir “süper cihazda” birleştirme.

Bu güncelleme, aynı boyuttaki widget’ları üst üste sürükleyerek oluşturabileceğiniz yığın widget’ları ile birlikte gelir. Widget’lar arasında geçiş yapmak için yukarı veya aşağı kaydırmak yeterli. Yığını genişletmek için daha fazla aşağı kaydırın ve kaldırmak için bir widget üzerinde sola kaydırın. Yığındaki konumunu ayarlamak için bir parçacığı delin ve sürükleyin veya ana ekrana taşıyın.

Bunun dışında widget kombinasyonu da var, farklı boyutlardaki widget’ları ve uygulama kısayollarını bir kombinasyon halinde gruplandırmak için birlikte sürükleyebilirsiniz. Daha sonra birleşik boyutu ayarlarsınız veya bir birleşik şablon kullanırsınız.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Huawei MatePad 11’e gelen bir diğer önemli özellik ise akıllı klasörler. İçindeki uygulama sayısına göre bir klasör boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Yeni süper cihaz, aynı Huawei Kimliği ile oturum açmak zorunda kalmadan, Süper Cihaz aracılığıyla daha fazla cihaz türüne bağlanmayı ve bunlarla etkileşim kurmayı destekliyor. Bunun dışında, yeni medya denetleyicisi, bağlı iki FreeBuds kulaklıkla ses paylaşımını getirir ve aynı anda müzik dinler.

SuperHub, MatePad 11 kullanıcılarına büyük yetenek kazandıracak bir eklentidir. Metin, resim ve dosyaları SuperHub’a sürükleyerek uygulamalar ve cihazlar arasında aynı anda birden çok içerik biçimini paylaşmanıza olanak tanır.

HarmonyOS 3.0 ayrıca, yeni notlar uygulaması, notları birden fazla formatta içe aktarma, el yazısı notları düzenleme ve metne dönüştürme ve notları tanıma gibi özellikler ekler. Keşfetmeniz gereken güvenlik ve gizlilik bölümünde yapılan yeni özellikler ve geliştirmeler de var.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 15:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.