TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Tablet Bilgisayar Haberleri (https://www.trendforum.net/tablet-bilgisayar-haberleri/)
-   -   Galaxy Tab S9 FE Plus Çok Sayıda Görüntü Eşliğinde Sızdırıldı (https://www.trendforum.net/tablet-bilgisayar-haberleri/29070-galaxy-tab-s9-fe-plus-cok-sayida-goruntu-esliginde-sizdirildi.html)

DeepSilence 14 Temmuz 2023 22:21

Galaxy Tab S9 FE Plus Çok Sayıda Görüntü Eşliğinde Sızdırıldı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Twitter’da Onleaks takma adıyla bilinen Steve Hemmerstoffer, henüz tanıtılmayan bir cihazı daha günler öncesinden ortaya çıkardı. Samsung malumunuz 26 Temmuz tarihinde kapsamlı bir Galaxy Unpacked etkinliği gerçekleştirecek. Bu etkinlikte Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 katlanabilir telefonlar sahne alacak. Etkinlikte ayrıca Galaxy Tab S9, S9+ ve S9 Ultra isminde üç tablet daha tanıtılacak. Yeni bir rapora göre bu tabletlere bir de Galaxy Tab S9 FE Plus dahil edilecek. Samsung’un Fan Edition serisi yeni tableti, ailenin diğer üyelerine göre daha düşük fiyatlı olacak.

Genel olarak tasarım, mevcut Samsung tabletlerdençok farklı değil, ancak çift ana kamera FE serisi tabletlerde ilk kez dikkat çekiyor. Ayrıca arka panelde S Pen kalem bir yuvar yer alıyor.

Galaxy Tab S9 FE Plus’ın 12.4 inç büyüklüğünde ekran boyutuna sahip olacağı bildiriliyor. Cihaz, stereo hoparlörler ve yana monte parmak izi tarayıcısı taşıyacak. Tablet, daha önce Galaxy A54 5G ve Galaxy F54 5G modellerinde olduğu gibi Exynos 1380 işlemci platformundan güç alacak. 8GB RAM’e sahip olacak tabletin boyutlarının ise 285,4 x 185,4 x 6,54 mm olacağı bildirildi.

Öte yandan Samsung Galaxy Tab S9 serisi diğer modellere Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti güç verecek. Serinin standart modelinde 11 inç, Plus versiyonda 12.4 inç, Ultra modelde ise 14.6 inç büyüklüğünde ekranlar kullanılacak.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 22:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.