TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Tablet Bilgisayar Haberleri (https://www.trendforum.net/tablet-bilgisayar-haberleri/)
-   -   Apple, 3nm M2 Pro İşlemcisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir (https://www.trendforum.net/tablet-bilgisayar-haberleri/3538-apple-3nm-m2-pro-islemcisi-uzerinde-calisiyor-olabilir.html)

KoJiRo 10 Haziran 2022 14:30

Apple, 3nm M2 Pro İşlemcisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Apple, Kasım 2020’de sürpriz bir şekilde M1 çipini tanıttı. 6 Haziran 2022’de de düzenlemiş olduğu WWDC konferansında M2 işlemcisini lanse eden Cupertinolu teknoloji devi, aynı zamanda M2 işlemcili MacBook Air ve MacBook Pro 13 modellerini de piyasaya sürdü. Apple’ın yeni M2 işlemcisinin nasıl bir performans sergileyeceği birçok kullanıcı tarafından merak edilirken, Haitong Intl Tech Research‘ten analist Jeff Pu çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Jeff Pu, Apple’ın sessiz sedasız bir şekilde 3nm M2 Pro işlemcisini üzerinde çalıştığını iddia etti.

Şimdilik, M2 Pro işlemcisi hakkında elle tutulabilir bir bilgi bulunmuyor. Fakat ünlü analist söz konusu işlemcisinin 3nm fabrikasyon süreciyle geliştirildiğini ifade etmiş. Aynı zamanda M2 Pro’nun M1 Pro‘ya kıyasla dört verimlilik ve sekiz performans çekirdeğine ev sahipliği yapacağını da belirtiyor.

Ayrıca analist, Apple’ın uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı AR/VR gözlüklerinin de Çin Yeni Yılı’ndan sonra duyurulacağını ve Şubat 2023′te seri üretimine geçeceğini söylüyor. Bunun dışında Pu, halihazırda geliştirilen iPhone 15 Pro modelinin periskop lense sahip olacağına dair ortaya çıkan söylentileri de doğruluyor.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.