TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Teknoloji Trend Haberleri (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/)
-   -   Microsoft, Hava Durumu Uygulamasından Reklamları ve Haberleri Kaldırıyor (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/21593-microsoft-hava-durumu-uygulamasindan-reklamlari-ve-haberleri-kaldiriyor.html)

KoJiRo 15 Mayıs 2023 17:07

Microsoft, Hava Durumu Uygulamasından Reklamları ve Haberleri Kaldırıyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Microsoft, geçtiğimiz ay Windows 10 ve 11 için yeniden tasarlanmış bir Hava Durumu uygulaması yayınlamıştı. Yeni sürümün ana ekranında MSN Haberler entegrasyonu ve reklam afişlerini gördük.

Reklamlar, önerilen içerikler gibi değişikliklerden zaten rahatsız olan Windows kullanıcıları, yeni uygulamayı beğenmedi. Bir eleştiri dalgası başladı ve kullanıcılar Microsoft’u yeni Hava Durumu uygulamasının eleştirilen kısımlarını kaldırmaya zorladı.

Gelen son güncelleme ile birlikte gün doğumu, gün batımı ve ay doğumu, ay batımı gibi widgetlar eklendi. MSN Haberler entegrasyonu da ortadan kalktı. Ana sayfada şu an 3D dünya görünümü var.

Tabi bu Microsoft’un ilk reklam ekleme girişimi değildi, 2023’teki ikinci girişimiydi ve yine işe yaramadı. Umarız ki stok uygulamalara reklam eklemenin mantıklı olmadığını anlamışlardır.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 20:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.