TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Teknoloji Trend Haberleri (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/)
-   -   Vimeo, TV Uygulamalarını Sonlandırıyor (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/23173-vimeo-tv-uygulamalarini-sonlandiriyor.html)

KoJiRo 02 Haziran 2023 20:05

Vimeo, TV Uygulamalarını Sonlandırıyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Vimeo, Android TV, Apple TV, Fire TV ve Roku cihazları sürümleri dahil olmak üzere mevcut TV uygulamaları için desteği 27 Haziran tarihinde sonlandırma kararı aldı. Artık Vimeo uygulama mağazalarında bulunmayacak ve herhangi bir güncelleme sunulmayacak. Yani, bir klibi büyük ekranda izlemek istiyorsanız, onu Apple AirPlay veya Google Cast kullanarak bir mobil cihazdan yayınlamanız gerekecek.

Şirket, bu kararın gerekçesi konusunda oldukça açık. Vimeo, reklam öğelerine ve şirketlere odaklanmak isterken TV uygulamalarının bir öncelik olmadığını ve Vimeo’nun “artık kendi standartlarıyla tutarlı olmayan” ürünleri rafa kaldırdığını belirtiyor. Başka bir deyişle Vimeo, stratejisine uymayan ve giderek daha geride kalacak uygulamaları sürdürmek istemiyor.

Tabii ki en sevdiğiniz videoları izlemek için Vimeo’yu kullanmaya devam edebileceksiniz ancak herhangi bir uzun akış için şirket sizi artık bilgisayarınıza veya telefonunuza yönlendirmiş olacak.

Technopat

Time 02 Haziran 2023 20:39

Yanıt: Vimeo, TV Uygulamalarını Sonlandırıyor
 
Vimeo'ya giren kaldı mı hala ya

Asi Ruh 02 Haziran 2023 20:45

Yanıt: Vimeo, TV Uygulamalarını Sonlandırıyor
 
Eskidi bitti gitti.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 02:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.