TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Teknoloji Trend Haberleri (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/)
-   -   Windows 11, Uygulamaları Yeni Cihaza Geri Yükleme İmkanı Sunacak (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/2366-windows-11-uygulamalari-yeni-cihaza-geri-yukleme-imkani-sunacak.html)

KoJiRo 31 Mayıs 2022 20:45

Windows 11, Uygulamaları Yeni Cihaza Geri Yükleme İmkanı Sunacak
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Microsoft, Windows Mağazasını hem kullanıcılar hem de geliştiriciler açısından daha iyi hale getirmek için adımlar atıyor. Bildiğiniz gibi Android uygulamalar için kullanılan Amazon Appstore ilk etapta ABD ile sınırlıydı. Şimdi Fransa, Almanya, İtalya, Japonya ve Birleşik Krallık’taki kullanıcılar da bu özelliği kullanmaya başlayacak.

Yazılım üreticisi, kullanıcıların yeni bilgisayarlarına hızlı ve sorunsuz geçiş yapabilmesi için önceden Microsoft Store’dan yüklediği uygulamaları yeni Windows cihazlarına otomatik olarak geri yüklemesine olanak tanıyan bir özelliği de test etmeye başlıyor. Böylelikle geliştiriciler de kullanıcılara yeniden yüklemeleri için bir hatırlatma yapmak zorunda kalmayacak. Bu Android akıllı telefonlardaki süreç ile çok benzer ve özellik yakında Windows Insider kanalına ulaşacak.

Şirket ayrıca Microsoft Store sonuçlarını Windows Arama’ya entegre edecek. Bu entegrasyon, doğrudan Başlat çubuğu üzerinden bir uygulamayı arayabileceğiniz ve hızlı bir şekilde yükleyebileceğiniz anlamına gelmekte.

Microsoft Store ve uygulamaların sayısı yetersiz. Yazılım devi, geliştiricilerin uygulamalarını ön plana çıkarması ve yayabilmesi için yeni bir özellik getiriyor. Microsoft, sunumunda geliştiricilerin uygulamalarını ilgili kullanıcılara ulaştırmak ve reklam kampanyaları oluşturmasına yardımcı olmak için Microsoft Store Ads’yi tanıttı. Son olarak, Microsoft’un kısa süre önce yaptığı tüm duyurulara bu makelemizden erişebileceğinizi belirtelim.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 20:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.