TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Teknoloji Trend Haberleri (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/)
-   -   Outlook Lite Android Uygulaması 5 Milyon Kez İndirildi (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/35127-outlook-lite-android-uygulamasi-5-milyon-kez-indirildi.html)

KoJiRo 10 Aralık 2023 16:26

Outlook Lite Android Uygulaması 5 Milyon Kez İndirildi
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Microsoft tarafından Ağustos 2022 tarihinde düşük kaliteli Android akıllı telefonlar için Outlook Lite e-posta uygulaması yayınlandı. Microsoft son olarak blog yazısında, Outlook Lite uygulamasının indirme sayısının 5 milyon barajını aştığını duyurdu.

Uygulamanın amacı, belirli bölgelerdeki düşük donanımlı Android cihaz kullanıcılarına, diğer e-posta uygulamalarıyla karşılaştırıldığında çok daha az depolama alanı kaplayan ve aynı zamanda daha yavaş 2G hücresel ağlara bağlanan telefonlar için bile hızlı performans sunan bir e-posta istemcisi sunmaktı.

Blog gönderisinde ayrıca Microsoft’un Outlook Like uygulamasında kullanıma sunulmasından bu yana yaptığı bazı güncellemeler de ortaya çıkıyor: “Geçtiğimiz yıl Outlook Lite’ı karanlık mod, çoklu hesap desteği ve Google hesabı entegrasyonu gibi istediğiniz özelliklerle güncellemekle meşguldük. Bunlar sadece öne çıkanlardan birkaçı; Ayrıca uygulamanın performansında ve deneyiminde büyük fark yaratacak birçok başka iyileştirme de yaptık.”

Ayrıca Outlook Lite geliştirme ekibinin uygulama kullanıcılarından gelen geri bildirimleri dinlediği belirtiliyor.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.