TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Teknoloji Trend Haberleri (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/)
-   -   Xiaomi Band 7 Pro ve Book Pro 4 Temmuz’da Tanıtılacak (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/6152-xiaomi-band-7-pro-ve-book-pro-4-temmuz-da-tanitilacak.html)

KoJiRo 02 Temmuz 2022 08:45

Xiaomi Band 7 Pro ve Book Pro 4 Temmuz’da Tanıtılacak
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Xiaomi Book Pro 2022 dizüstü bilgisayar, 4K OLED ekran ve ince-hafif bir tasarımla piyasaya sürülecek. Xiaomi Band 7 Pro ise, Mayıs ayında piyasaya sürülen Mi Band 7 ve Mi Band 7 Pro’nun ardından popüler giyilebilir ürün serisine eklenen üçüncü cihaz olacak. Yeni fitness takipçisi ve dizüstü bilgisayar, 4 Temmuz günü 14.00’da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Xiaomi Band 7 Pro, şimdiye kadar Mi Band serisinde gördüğümüzden farklı görünen, büyük bir kare ekranla birlikte geliyor. Cihazda yer alan ekran, Mi Band serisindeki en büyük ekran olma özelliğini taşıyacak. Şirket, cihazın iki farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini de onaylamış durumda. Bu iki renk seçeneği ise Altın ve Siyah olacak şekilde sıralanıyor. Xiaomi Band 7 Pro ayrıca, profesyonel spor ve sağlık deneyimlerinin bir karışımıyla piyasaya sürülüyor. Cihaz, bu özellikleriyle daha çok bir akıllı saate benziyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Xiaomi Book Pro 2022 ise, şirketin 4K OLED ekrana ve Dolby Vision içerik desteğine sahip yeni 14 inç dizüstü bilgisayarı olacak. Xiaomi’nin Weibo üzerinden paylaştığı görsele göre cihaz, metal yekpare bir tasarımla geliyor. Dizüstü bilgisayar ayrıca, bir USB Type-C bağlantı noktasına ve bir kulaklık jakına sahip olacak.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 05:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.