TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Telefon Dünyasından Haberler (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/)
-   -   Samsung Kamera Asistanı Galaxy A Serisine Geliyor (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/35179-samsung-kamera-asistani-galaxy-serisine-geliyor.html)

KoJiRo 10 Aralık 2023 17:52

Samsung Kamera Asistanı Galaxy A Serisine Geliyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Samsung Kamera Asistanı uygulaması, stok kamera uygulamasına kıyasla daha yüksek deklanşör hızlarından 2x zoom kırpma eklemeye kadar pek çok yararlı ince ayarı beraberinde getiriyor. Uygulama şimdiye kadar amiral gemisi Galaxy S ve Z Fold/Flip serisi telefonlara özel kalmıştı.




[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Bugün ise One UI 6 çalıştıran Samsung Galaxy A53 ve Galaxy A54 modelleri uygulamayı Galaxy Store üzerinden indirebilir hale geldi. Kamera Asistanı otomatik lens değiştirme geçişi, hızlı dokunma deklanşörü ve Otomatik HDR’yi devre dışı bırakma gibi özellikleri destekliyor.


[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Ayrıca Kamera Asistanı aşırı keskinleştirmeyle mücadele etmek için resimleri yumuşat özelliğini de getiriyor. Galaxy A53 ve A54’ün artık desteklendiği göz önüne alındığında Samsung Kamera Asistanı uygulamasının önümüzdeki aylarda daha fazla Galaxy A serisi telefona gelmesini bekleyebiliriz.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 18:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.