TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Telefon Dünyasından Haberler (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/)
-   -   Android İçin Beeper Mini Uygulaması Duyuruldu (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/35196-android-icin-beeper-mini-uygulamasi-duyuruldu.html)

KoJiRo 10 Aralık 2023 17:59

Android İçin Beeper Mini Uygulaması Duyuruldu
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Beeper, Beeper Mini adını verdiği uygulamasını Android telefonlarda kullanıma sundu. Uygulama, Android telefon numaralarının bir sunucu veya Mac tabanlı arka uç kullanmadan iOS cihazlara iMessage ile mesaj gönderip alabilmesini sağlıyor.

Uygulama yüklendikten sonra, grup sohbetleri telefon numarasının artık iMessage alabildiğini algılıyor ve mesajları kaybetmeden uygun şekilde dönüştürebiliyor. Ayrıca, Eylül ayında iOS 17 ile getirilen iyileştirmeler de dahil olmak üzere iMessage’ın tüm işlevlerini etkinleştirebiliyor. Uygulama ayrıca uçtan uca şifrelemeyi koruyan ve Apple kimliklerinin görünürlüğünü veya bunlara erişim gerektirmeyen Apple sunucularına doğrudan bağlanıyor.

Uygulama şu anda Google Play Store’da mevcut ve erişimi sürdürmek için bir abonelik modeline sahip. 7 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından ayda 1,99 dolar ödemek gerekiyor.

Diğer taraftan Apple önümüzdeki yıl iOS’a getireceği RCS mesajlaşmasının kullanımını teşvik etmek için iMessage protokolünde yapılacak gelecekteki güncellemelerde Beeper için erişim yolunu kapatabilir.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 17:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.