TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Telefon Dünyasından Haberler (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/)
-   -   OnePlus 12R Çin Dışına Açılacak: Türkiye’ye Gelecek mi ? (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/35716-oneplus-12r-cin-disina-acilacak-turkiye-ye-gelecek-mi.html)

KoJiRo 18 Aralık 2023 21:30

OnePlus 12R Çin Dışına Açılacak: Türkiye’ye Gelecek mi ?
 
23 Ocak tarihinde lansmanla OnePlus 12 ve 12R modelleri tanıtılacak. 12R modelinin globale açılması bekleniyor. Peki Türkiye var mı?

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Bir kaç gün önce OnePlus markasının bir sonraki amiral gemisi 12’nin lansman tarihi açıklanmıştı. Resmi olarak gelen bu duyurudan sonra OnePlus topluluğu üzerinden yaptığı yeni bir paylaşımla birlikte serinin 2 modelden oluşacağını belirtti OnePlus 12 ve 12R modellerinden oluşan serinin teknik özellikleriyle birlikte bazı ipuçları ortaya çıktı. 12R modeli belirli pazarlarda sınırlıyken yeni sızıntılara göre farklı pazarlara gelme durumu olabilir.

OnePlus 12R Kuzey Amerika ve Avrupa’da Satışa Çıkabilir

OnePlus YouTube sayfası üzerinden paylaşılan bir şömine başı sohbette, 12R’nin Avrupa ve Kuzey Amerika’da satışa çıkabileceğini belirtti. OnePlus Başkanı Pete Lau, “Hindistan’ın yanı sıra bu sefer OnePlus 12R’yi Kuzey Amerika, Avrupa ve dünyanın diğer bölgelerinde de piyasaya süreceğiz.” açıklamalarında bulundu.


[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

OnePlus 12R

OnePlus’ın geçtiğimiz yıllarda tanıttığı 10R ve 11R modelleri Hindistan’a özeldi. Şimdi markanın satış politikası değiştirerek farklı pazarlara açılması satışlarını arttırması için bir şans olarak görülüyor.

12R’nin teknik özelliklerine bakacak olursak, 6,78 inç 1,5K BOE X1 ekran ile geliyor. Snapdragon 8 Gen 2 ile gelmesi beklenen modelin 100W hızlı şarj destekleyen 5500 mAh batarya paketi bulunuyor. 23 Ocak tarihinde OnePlus 12 ile birlikte tanıtılması planlanıyor.

Teknoburada


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 02:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.