TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Telefon Dünyasından Haberler (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/)
-   -   OPPO, İki Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor (https://www.trendforum.net/telefon-dunyasindan-haberler/6233-oppo-iki-yeni-katlanabilir-akilli-telefon-uzerinde-calisiyor.html)

KoJiRo 04 Temmuz 2022 21:03

OPPO, İki Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

OPPO, ortaya çıkan raporlara göre bu yıl iki adet yeni katlanabilir akıllı telefonu kullanıcıların beğenisine sunacak.

OPPO, katlanabilir akıllı telefon segmentinde ilk çıkışını Aralık 2021’de OPPO Fold N katlanabilir akıllı telefonu ile yapmıştı. Şimdi ise şirketin yeni nesil katlanabilir cihazlar üzerinde çalıştığı görülüyor. Digital Chat Station tarafından ortaya çıkarılan yeni bir ipucu, OPPO’nun iki katlanabilir cihaz üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Bu iki katlanabilir modelden biri, geçen yılki Fold N ile aynı form faktörüne sahip olacak. Diğer model ise Samsung Galaxy Z Flip serisi katlanabilir cihazları ile benzer tasarımla gelecek.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Digital Chat Station ayrıca, yeni kapaklı katlanabilir modelin kod adının Dragonfly olduğunu da belirtmiş. Ancak cihazın pazarlama adı henüz belli değil. Bununla birlikte, katlanabilir akıllı telefon ile ilgili bazı ayrıntılar da ortaya çıkmış durumda. Öyle ki, akıllı telefon 120Hz yenileme hızı desteğine sahip bir ekranla birlikte geliyor. Şirket ayrıca, yeni katlanabilir cihazın genel kalınlığını da azaltmaya odaklanmış durumda. Bununla birlikte şirketin piyasaya sürmeye hazırlandığı cihazında yeni bir menteşe yapısı kullanmayı da hedeflediğini belirtelim.

OPPO, kapaklı katlanabilir cihazının yanı sıra, yukarıda da belirttiğimiz üzere geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OPPO Fold N’in halefi üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. İddiaya göre, bahsi geçen akıllı telefonun halefi OPPO Fold N 2 adı ile piyasaya sürülecek. OPPO, Fold N serisinin yeni üyesi için de kalınlık ve ağırlık optimizasyonu sürecinde. Tüm bu bilgiler haricinde, yeni katlanabilir akıllı telefonlarla ilgili başka herhangi bir detay ise yok.

Son olarak OPPO’nun yeni katlanabilir akıllı telefonlarının lansman tarihi ile ilgili de herhangi bir bilgi olmadığını belirtelim.

Technopat


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 08:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.