TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Trend Sözlük (https://www.trendforum.net/trend-sozluk/)
-   -   Panelsiz Seo uyumlu içerik girmek (https://www.trendforum.net/trend-sozluk/11282-panelsiz-search-engine-optimization-uyumlu-icerik-girmek.html)

Er Şaban 14 Aralık 2022 10:31

Panelsiz Seo uyumlu içerik girmek
 
Her yere bir @Beatrice lazım'

Regex 14 Aralık 2022 23:16

Yanıt: Panelsiz Seo uyumlu içerik girmek
 
Genellikle forum ya da interaktif sözlüklerde mümkün olabilen bir durumdur. Çünkü buralarda içerikler kullanıcı tarafından üretilir, aslında site sahiplerinin en sevdiği bu tür sitelerdir. Ancak avantajı kadar dezavantajı ise bilinçsizce spam niteliğinde, kopyala-yapıştır tarzı içerikleri topyekün kısıtlama olanağının bulunmuyor ya da çok zor oluşudur.

Bu yüzden SEO ajansları içerik üretimi konusunda freelancer ya da tam zamanlı eleman alırken; çoğunlukla WordPress panel deneyimi ister. WordPress'te yazı ekleme alanında SEO pluginleri yardımıyla (All in One SEO, Yoast SEO ya da Rank Math Pro) içeriklere çeşitli yetenekler kazandırılabiliyor ve yeşil ışık denen SEO puanı yandığında SEO uyumluluğu yüksek standartlara çıkmış oluyor. Tabii ki otomatize eklentilerin bu puanlamalarına tek başına itibar etmek yeterli mi? Değil elbette ancak çoğu kişi bu konuda ezbere iş yaptığından en önemli kıstas olarak görüyor.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 00:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.