Kuru Etli Mini Balkabağı Dolması
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Klasik dolmalara farklı bir soluk getirecek bu sarı mini balkabağı dolmasını kesinlikle denemelisiniz! Malzemeler: *3 adet mini sarı balkabağı *Yarım çay bardağı pirinç *1 adet domates *1 adet küçük havuç *1 diş sarımsak *3 yemek kaşığı zeytinyağı *8-10 dilim kuru et *5-6 dal maydanoz *Karabiber *Tuz Tarif: 1-Öncelikle kabakların alt kısmını daha kalın bırakacak şekilde bıçak yardımıyla üst kısımlarını kesin. 2-Kestiğiniz kapak parçalarını bir kenara alıp kabağın çekirdeklerini ve iç kısımlarını kaşıkla boşaltın. 3-Pirinçleri yıkayıp iyice süzdürün. 4-Domatesi ve kuru etleri küp küp doğrayın. 5-Sarımsağı ve maydanozu doğrayıp havucu rendeleyin. 6-Derin bir kasede pirinç, domates, havuç, kuru et, maydanoz ve sarımsağı karıştırın. 7-Üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağını ekleyin. 8-Yağlı kağıt serdiğiniz tepsisinin üzerine balkabaklarını dizin. 9-Hazırladığınız iç harcı balkabaklarının içine doldurun. 10-180 derecelik ’da 45 dakika kadar pişirin. 11-Afiyet olsun! alıntı |
Yanıt: Kuru Etli Mini Balkabağı Dolması
İştah acıcı görünüyor.
|
Yanıt: Kuru Etli Mini Balkabağı Dolması
Olsada yesem yemin ederim ya
|
Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 13:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.