TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   TrendForum Üye Sözlüğü (https://www.trendforum.net/trendforum-uye-sozlugu/)
-   -   Ne münasebet (https://www.trendforum.net/trendforum-uye-sozlugu/11404-ne-munasebet.html)

xena 17 Aralık 2022 13:25

Ne münasebet
 
Kendisini tanımıyorum nick değişikliği yapmış olabilir belkide eskiye dayanan arkadaşımızda olabilir lakin gördüğüm kadarıyla sürekli aramızda görmek istediklerimden biri olmasını istediğim kişi, yorumlarını özellikle okuduğum ve beğendiğim mizahı farklı kişi.
Hayatında başarılar huzurlu sağlıklı mutlu geçmesi dileğiyle.

xena 03 Ocak 2023 09:58

Yanıt: Ne münasebet
 
Neden kimse yorum yapmamış? @Ne münasebet?

gupse 03 Ocak 2023 10:11

Yanıt: Ne münasebet
 
Nickini sevdiğim biri fakat tanışmışlığımız yok
Verdiği orijinal cevaplarida seviyorum .)

Ne münasebet 03 Ocak 2023 13:41

Yanıt: Ne münasebet
 
Alıntı:

xena kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı (Mesaj 58219)
Neden kimse yorum yapmamış? @Ne münasebet?

bunu henüz kelime dağarcıklarında beni anlatabilecek kelimeleri olmamalarına veriyorum xena hanım.
aklıma fahriye evcen'in okul yıllığı geldi.

[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]

Worgen 03 Ocak 2023 14:35

Yanıt: Ne münasebet
 
@Ne münasebet hanımefendi al çay iç :çay:

Beatrice 04 Ocak 2023 18:57

Yanıt: Ne münasebet
 
Yorumlarını severek takip ettiğim çok Şahsına münhasır biri, umarım daha çok vakit ayırır bize :yıldız:

Er Şaban 04 Ocak 2023 21:25

Yanıt: Ne münasebet
 
İnanma arkadaşım.. bi ara benimde yorumlarımı severek takip ediyordu herkes.. yalan bunlar komplo sdfsdf inanma kimseye inanma.. ama bana inan :çatlamak: ben seni tutkulu insanlar içinde soğuk mizahlı bir eleman olarak gördüm.. yorumlarını hiç beğenmiyorum çok iticiler.. ama nickin çekici geliyor nickinin hatrına sana 8 puan veriyorum... teşekkür ederim sağ olun... eyvallah olur böyle şeyler..

Regex 04 Ocak 2023 21:49

Yanıt: Ne münasebet
 
İlk defa Onedio tarzı liste içerik şeklinde sözlük yorumu yapacağım @Ne münasebet hanımefendi, kıymetimi bilin. Bu arada Onedio diyerek sonuçta bir site adı vermiş olduğumdan her an @Beatrice tarafından banlanabilirim ama göze aldım. Şayet banlanacaksam da acısız olsun, acı sevmiyim.

@Ne münasebet kimdir?

- Eski forumumda takılırdı, oradan tanıyorum kendisini. Konulara farklı, özgün ve mizahi yaklaşan değişik bir mizacı var.
- Bu mizacı gözlemlediğim farklı bir yönü de hemcinsleri dahil herkese "sizli" konuşması. Bunu başlarda beyefendi/hanımcım hitaplarına bir devamlılık sağlamak üzere trollce kullandığını -çünkü öyle kullanmasa "sen kimsiniz?" gibi bir şey ortaya çıkardı- sanmıştım ancak öyle değil. Gerçekten de kimseye senli benli konuşmuyor. Sebebi neydi ki? Saygımız sonsuz elbette.
- Bi' ara Elon ve İngilizce üzerinden güzel şakalaşırdık, biraz bayatladı sanırım yıl 2020 falandı. Yeni şeyler bulmamız gerek.
- Ama önce bana olan kızgınlığının geçmesi gerek çünkü en son @Zeze de o devir hikayesini anlatmasına rağmen hiç ses vermedi. @Ne münasebet bi "do" alabilir miyim hanımefendi? "Re" de olur, hem Regex'in Re'si. Ama diyez ve bemol'e girmeyelim. Teşekkür ederim.
- Üstteki hakkında ne düşünüyorsunuz forum oyununda genelde iyi şeyler düşünür. Yok, herkese iyi yorum yazar anlamında mecazi demiyorum. Gerçekten de "iyi şeyler düşünüyorum"dur. Bi' benim için böyle tam iyi şeyler düşünmüyor son 1 yıldır. :(
- Zamanında seçtiği kullanıcı adını yıllar önce başka biri kullanıyor olduğundan sürekli Fatma sanılmaktan bıkkınlık geçirdiği ve bu yüzden bi' daha kimse nickini başkası ile karıştırmasın, karıştıramasın, buna yeltenemesin ve dahi aklından geçiremesin diye @Ne münasebet gibi bir kullanıcı adı aldığı rivayet edilmektedir. Sahi; bir Fatma vardı, noldu ona? O Fatma buraya gelecek! asdhsdjsjs :D
- Son olarak; bazı kişiler gibi farklı olayım, marjinal takılayım ya da yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin tarzı düşünceleri olan biri değil. Forumları amacına uygun kullanan, kimseyle işi olmayan, fikir ve düşüncelerini kimseye yaranma saiki ile hareket etmeden; içinden geldiği gibi; açık sözlülükle dile getirerek bazen de dozunu ve ayarını iyi tutturarak -burası önemli- mizahi yaklaşımlar gösteren bence gayet zeki biridir. Böyle düşünmesem kimsenin kızgınlığıyla, kırgınlığıyla ya da birilerine bir şeyler açıklamakla ben de uğraşmam zaten.

Sevgiler, saygılar.

Beatrice 04 Ocak 2023 21:52

Yanıt: Ne münasebet
 
Ne münasebet'in içinden Bi Fatma çıkarsa :destina: bilemiyorum yani :adml:

Regex 04 Ocak 2023 21:54

Yanıt: Ne münasebet
 
Alıntı:

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı (Mesaj 58548)
Ne münasebet'in içinden Bi Fatma çıkarsa :destina: bilemiyorum yani :adml:

Yok değil ya, ama bi' ara illallah ettirmişlerdi. :p


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.