TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ülkemizden Haberler (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/)
-   -   Annesi ve sevgilisi tarafından işkence ile öldürülmüştü! Murat bebeğe en acı veda: Detaylar kan dondurdu (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/12869-annesi-ve-sevgilisi-tarafindan-iskence-ile-oldurulmustu-murat-bebege-en-aci-veda-detaylar-kan-dondurdu.html)

Beatrice 28 Ocak 2023 14:51

Annesi ve sevgilisi tarafından işkence ile öldürülmüştü! Murat bebeğe en acı veda: Detaylar kan dondurdu
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı. Cezaevinden cenazeyi görüntülü arama ile izleyen baba, Murat bebeğe son kez baktı.

Vücudunda izmarit ve darp izleri olan bebeğin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp morguna kaldırıldı.Sonrasında evdeki 5 yaşındaki S.Y.K. ve 1 yaşındaki E.K. kardeşler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Hayatını kaybeden bebeğin babasının cezaevinde olduğu öğrenildi. Yapılan çalışmada evden 2 erkek ile kaçtığı belirlenen 3 çocuğun annesi olan Güler K. (27) ile 3 şüpheli gözaltına alındı.
CEZAEVİNDEKİ BABA SON KEZ GÖRDÜ
Alınan örnekleri Antalya'ya gönderilen Murat bebek, otopsi işlemleri ardından dedesi tarafından teslim alındı.
Sonrasında Murat bebeğin minik cesedi, gözyaşları içinde Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cezaevinde olan baba ise telefonla görüntülü arayarak çocuğunu son kez gördü.

Alıntı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 20:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.