TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ülkemizden Haberler (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/)
-   -   CHP'de kavga büyüyor! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesinden ne çıktı? (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/24234-chpde-kavga-buyuyor-kemal-kilicdaroglu-ile-ekrem-imamoglu-gorusmesinden-ne-cikti.html)

DeepSilence 14 Haziran 2023 14:18

CHP'de kavga büyüyor! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesinden ne çıktı?
 
CHP'de değişim sancıları giderek artıyor. 28 Mayıs hezimeti sonrası koltuğu bırakmayacağını açıkça belirterek "mücadeleye devam edeceğim" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "değişim" çıkışı yapan Ekrem İmamoğlu ile Ankara'da görüştü. CHP liderinin talebi doğrultusunda yapılan görüşme yaklaşık 1 saat sürerken, görüşme talebinin Kılıçdaroğlu'ndan geldiği öğrenildi. İmamoğlu'nun "değişim" çağrısından rahatsız olan Kılıçdaroğlu'nun "yerel seçimler"i koz olarak elinde tuttuğu öğrenilirken; görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. Kulislerden gelen bilgilere göre İmamoğlu'nun "değişim" çağrılarına, Kılıçdaroğlu'nun "koltuğunda kal" yanıtını verdiği öğrenildi.

2024 yılında yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken, CHP'de koltuk savaşı kızıştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce "baba-oğul" pozları veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Mayıs seçimlerinin ardından adeta koltuk için kılıçları çekti.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

CHP'de delegeleri elinde tutan ve "koltuğu bırak" çağrılarına "mücadeleye devam edeceğim" diyerek adeta meydan okuyan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapılacak seçimi kazanması durumunda İmamoğlu ve Tanju Özcan'ı aday olarak göstermeyeceği belirtildi.

İmamoğlu hakkındaki yargı sürecinin tamamlanmaması durumunda bu konuyu bahane edeceği öğrenilen Kılıçdaroğlu'nun parti tabanından tepki çekmeyecek güçlü bir ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olarak göstermeye hazırlandığı kulislerde konuşulan iddia olarak ön plana çıktı.

ANKARA'DA KRİTİK GÖRÜŞME


Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmak istememesi, İmamoğlu'nun ise "değişim" mesajı sonrası ikili bugün Ankara'da bir araya geldi. Saat 10.45 sıralarında başlayan görüşmenin 11.50 sıralarında sona erdiği öğrenildi.

GÖRÜŞMENİN YERİ SAKLANDI
CHP yandaşı medyaya göre Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında yapılan görüşmenin yeri son ana kadar saklanırken; bir grup gazeteci CHP Genel Merkezi önünde, bir grup gazeteci ise Ahlatlıbel'de haber nöbeti tuttu.

CHP yandaşı Halk TV, görüşme talebinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini açıkladı. CHP liderinin dün yapılan grup toplantısında parti içindeki muhalefete meydan okuyarak istifa çağrılarına "Kaptan benim" şeklinde yanıt verdiğine dikkat çekilirken; İmamoğlu'nun "değişim" mesajlarından rahatsızlığını dile getirmek Ankara'ya çağırdığı öğrenildi.


[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Asi Ruh 14 Haziran 2023 14:22

Yanıt: CHP'de kavga büyüyor! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesinden ne çıktı?
 
Kemal bırak git artık :)

Tupac 14 Haziran 2023 14:32

Yanıt: CHP'de kavga büyüyor! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesinden ne çıktı?
 
Dede daha ne kadar koltuk sevdası olacak

Candy 18 Ekim 2023 14:38

Yanıt: CHP'de kavga büyüyor! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesinden ne çıktı?
 
İmamoğlu partiyi terörize ediyor.

Freyja. 18 Ekim 2023 16:11

Yanıt: CHP'de kavga büyüyor! Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşmesinden ne çıktı?
 
KK git artık dedem.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 07:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.