TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ülkemizden Haberler (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/)
-   -   İzmir'in Kurtuluş Yıldönümü Fener Alayı ve Konserlerle Devam Etti (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/32435-izmirin-kurtulus-yildonumu-fener-alayi-ve-konserlerle-devam-etti.html)

BBQ SAUCE 09 Eylül 2023 23:37

İzmir'in Kurtuluş Yıldönümü Fener Alayı ve Konserlerle Devam Etti
 
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıldönümü için düzenlenen kutlama programı kapsamında fener alayı yürüyüşü düzenlendi. Binlerce kişi İzmir'in kurtuluşunu meşaleler ve marşlar eşliğinde kutladı. Konser alanında ise Tan Taşçı sahne aldı.



İZMİR'İN KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ, FENER ALAYI VE KONSERLERLE DEVAM ETTİ
İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıldönümü için düzenlenen kutlama programı kapsamında saat 20.15'te Cumhuriyet Meydanı'ndan Kültürpark'a fener alayı yürüyüşü düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde 350 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyan kortej, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katılımıyla Gündoğdu Meydanı'na, oradan da Kültürpark'a yürüdü. Kordondaki vatandaşların katılımıyla, ellerine Türk bayrakları taşıyan binlerce kişi, meşaleler ile marşlar söyleyerek İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümünü kutladı. Fener alayının son durağı Kültürpark'taki konser alanı oldu. Saat 21.00'de başlayan konserde Tan Taşçı sahne aldı.


[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR,
Kaynak: Demirören Haber Ajansı


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 23:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.