TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ülkemizden Haberler (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/)
-   -   Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü (https://www.trendforum.net/ulkemizden-haberler/39439-turkiyede-12-saat-icinde-7-kadin-olduruldu.html)

Zeytin 28 Şubat 2024 11:13

Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
 
Türkiye'de dün gece yarısından bu yana 7 kadın daha birlikte oldukları ya da boşanma aşamasındaki erkekler tarafından katledildi. Cinayete kurban giden kadınlardan geriye çok acı hikayeler kaldı.

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Dün gece yarısından itibaren Bursa, Adıyaman, Erzurum, Sakarya, İstanbul, Denizli ve İzmir'de 7 kadın öldürüldü.

BURSA - TUBA ATEŞCİ
Bursa'da iki çocuk annesi Tuba Ateşci (41) bir yıl önce boşandığı ve kendisini barışmak için görüşmeye çağıran eski eşi Murat Demir (49) tarafından tabancayla katledildi. Olayın ardından Demir de tabancayla intihar etti.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

ADIYAMAN - TUBA A.
Adıyaman Samsat'ta Kasım A.; eşi Tuğba A, bacanağı Abidin A. ile bacanağının 9 yaşındaki oğlu Mustafa A.'yı tabancayla vurdu. Ağır yaralanan üç kişi de hastanede hayatını kaybetti.

ERZURUM - ELİF SAYDAM
Erzurum'da cezaevinden firar eden eşi Şafak Saydam'ın (39) tabancayla vurduğu Elif Saydam (32) bir haftalık yaşam savaşını kaybetti. Elif Saydam, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

SAKARYA - HATUN EKREM ASLAN
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Ali Rıza Aslan, boşanma aşamasındaki eşi Hatun Ekrem Aslan'ı (29) tabancayla vurarak öldürüp, intihar etti. Aslan'ın cinayetten 19 saat önce sosyal medya hesabında "Takdir-i ilahi" ifadesinin yer aldığı bir paylaşımda bulunduğu görüldü.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

İSTANBUL - EMİNE ÜLKÜ ARAZ
İstanbul Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Polis ihbar hattına mesaj atarak yardım isteyen Emine Ülkü Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Çiftin daha önce Çekmeköy Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'nde işlem yaptığı öğrenildi.

DENİZLİ - NASIM GOL KARIMI
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Evde boğazından bıçakla yaralanmış bulunan Afgan uyruklu Nasım Gol Karımı (30) kurtarılamadı. Evde bulunan eş Mohammed Esmail Habibi (42) suç aleti bıçakla gözaltına alındı.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

İZMİR - ÖZLEM ÇANKAYA
İzmir'in Aliağa ilçesinde Ahmet Çankaya (48) ayrı yaşadığı eşi Özlem Çankaya'yı (43) iş görüşmesi çıkışında bıçaklayarak öldürdü.

haberler.com

Razor 28 Şubat 2024 13:10

Yanıt: Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
 
Öyle bir devir olmuş ki;can almak aşırı kolay olmuş.Ne kimsenin tereddütü var artık ne de bir geri adım atma düşüncesi.
Tabii,katil olduktan sonra serbestlik ile salınacağımı ben de bilsem gider direkt sıkarım birinin kafasına.Caydırıcı şeyler olmadıktan sonra herkes her istediğini yapar.Ey canım ülkem,hırsızlık yapan gariban adama 10 yıl verirsin,canilik yapan itin tekine ise takım elbise giydi diye indirim..

muptelasiyim 28 Şubat 2024 13:39

Yanıt: Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
 
Herkes inanıyor , fakat kimse inandığına saygı duymuyor..

Canı Allah verir Allah alır..

Cani insanların hepsi KABİL olmuş,.

Chloe 28 Şubat 2024 14:14

Yanıt: Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
 
Bu ülkede ne kadına şiddet ne de hayvana şiddet bitmek bilmiyor! Yutkunarak tek tek okudum, yazacak söyleyecek o kadar çok şey var ki ....... Geç gelen adalet adalet değildir!!!

Beatrice 28 Şubat 2024 16:04

Yanıt: Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
 
Çok yazık çok üzücü gerçekten insanın içi tuhaf oluyor şu fotoğraflara bakarken nasıl kıyıyorsunuz canilik bu.

KoJiRo 16 Mart 2024 11:24

Yanıt: Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
 
Kısasta Hayat Vardır.


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 19:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.