TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri (https://www.trendforum.net/ulkemizin-ve-dunyanin-turizm-trendleri/)
-   -   Maşukiye | Sakarya (https://www.trendforum.net/ulkemizin-ve-dunyanin-turizm-trendleri/10047-masukiye-sakarya.html)

Beatrice 18 Kasım 2022 21:24

Maşukiye | Sakarya
 
Sapanca Gölü ile Kartepe arasında kalan Maşukiye, Türkiye’nin en çok bilinen köylerinden biridir. İlkbahar ve son bahar aylarında ağırlıklı olmak üzere Maşukiye’nin dört mevsim ziyaretçisi vardır.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

1860 yılında Osmanlı’nın son dönemlerinde kurulan Maşukiye Köyü’nün yerel halkının kökeni Çerkes ve Karadeniz halkına dayanmaktadır. Burada doğup büyüyen köyün yerlisi de buraya ilk kez gelen ziyaretçi de Maşukiye’ye hayran kalmakta ve buradan gitmek istememektedir. Elbette ki bu Maşukiye sevgisinin nedeni Maşukiye’nin şelale, orman ve dereleriyle saklı bir cennet olmasıdır. İstanbul ile 1 saatlik mesafede olan Sapanca, özellikle doğal güzellikleriyle sizi şehrin gürültüsünden kurtarmayı başaracaktır. Özel bir aracınız yoksa bile kiralama yöntemiyle kendinize özel araba ayarlayıp oldukça keyifli, huzurlu ve bir o kadar da muhteşem bir tatil imkanı sizi beklemektedir.

Sapanca seyahatinizde Maşukiye için bir gün ayırmanız yeterli olacaktır. Maşukiye kültürünü ve insanını tanımak, sokaklarında dolaşmak, mükemmel doğasında güzel lezzetler tatmak ve Maşukiye merkezinde eğlenceli aktivitelere katılmak Sapanca seyahatinizin planladığınızdan da güzel geçmesini sağlayacaktır.

Alıntı

Allecra 18 Kasım 2022 21:25

Yanıt: Maşukiye | Sakarya
 
Memleketim diye demiyorum güzeldir.

EsrarLı 18 Kasım 2022 21:51

Yanıt: Maşukiye | Sakarya
 
Güzelmiş


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.