Forum Logo




vBSEO 3.6.0 ~ En Güvenilir ve Tertemiz Dosya!

vBulletin eklentiler, vBulletin temaları ve kaliteli vBulletin destek paylaşımlarına ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree22Beğeniler

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 21 Mart 2023, 11:59   #1
Çevrimiçi
“En büyük servet, itibardır.”
vBSEO 3.6.0 ~ En Güvenilir ve Tertemiz Dosya!




vBSEO 3.6.0 ~ En Güvenilir ve Tertemiz Dosya!
Www.TrendForum.Net

Türkiye'nin en güvenli vBSEO indirme kaynağına hoş geldiniz! Bu konu dışında internet kaynakları üzerinde hem güncel olarak destek alabileceğiniz, hem de temizliğine ve sağlamlığına kuşku duymadan güvenerek indirip kullanabileceğiniz başkaca bir vBSEO alternatifi yoktur.

Bildiğiniz üzere 2013 yılında vBSEO şirketi kapandı. Artık orijinal vBSEO dosyalarına erişme olanağınız, lisanslı kullanıcısı olsanız dahi resmî yollardan bulunmuyor. Dolayısıyla ne yazık ki ben dahil zamanında lisans satın almış olan vBSEO kullanıcıları bu durum karşısında mağdur ve bundan muzdarip olduk. Buna karşın Google aramasında yer alan dosyaların çoğu virüs ya da backdoor, Shell gibi zararlı yazılımlar barındırıyor. Kullanıcılar güvenli bir vBSEO kaynağını bulabilme noktasında çaresiz.

Sizlere tarafımca elden geçirilmiş vBSEO dosyalarını ekte sundum. TrendForum.Net üzerinde kullandığımız ve ek geliştirmelerde bulunduğumuz SEO sistemini ise dosyalara dahil etmedim. Buradan indireceğiniz vBSEO, zamanında şirket tarafından yayımlanmış resmî sürüm ile hemen hemen aynıdır ve üzerinde oynama ya da ek bir işlem uygulanmamıştır; yalnızca şirket bir daha açılmamak üzere iflas ettiği için lisans kontrolünden arındırılmış, direkt kullanıma uygun hale getirilmiştir. vBSEO 3.6.0'ı gönül rahatlığıyla TrendForum güvencesiyle, buradan indirip vBulletin tabanlı forumlarınızda kullanabilirsiniz.

Güvenli vBSEO 3.6.0'ı ekten indirebilirsiniz. Bu dosyalar, özel geliştirmelerimle birlikte bu platform üzerinde de kullanılan temiz dosyalardır.

Kurulum anlatımını bu makalemde değil, farklı bir dokümanda gerçekleştirmeyi hedefliyorum. Takıldığınız konularda sorularınızı yöneltebilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
Sunucumuza eklenmiş dosya
Dosya tipi: zip vBSEO.zip (1.22 MB (Megabyte), Eklenti toplamda 60 kez indirilmiştir.)
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dosya, güvenilir, tertemiz, vbseo, vbseo 3.6.0 download, vbseo 3.6.0 indir, vbseo güvenilir dosya, vbseo indir, vbseo yükle


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçlar ne kadar güvenilir Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 9 16 Ocak 2024 17:58
yalnız yaşayıp evi düzenli ve tertemiz olan erkek Beatrice Trend Sözlük 1 20 Kasım 2022 19:28
vBSEO Şifremi Unuttum? vBSEO Şifre Sıfırlama - Parola Değiştirme Regex vBulletin 0 03 Kasım 2022 10:00
vBSEO - functions_vbseo_pre.php Sorunu ve Çözümü Regex vBulletin 1 21 Ekim 2022 21:27
WhatsApp, Dosya Paylaşım Sınırını 2 GB’a Yükseltiyor KoJiRo Whatsapp 0 06 Haziran 2022 14:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net