TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Voleybol (https://www.trendforum.net/voleybol/)
-   -   Yunan Aris'e Kenya'dan oyuncu!.. (https://www.trendforum.net/voleybol/3654-yunan-arise-kenyadan-oyuncu.html)

KoJiRo 11 Haziran 2022 14:23

Yunan Aris'e Kenya'dan oyuncu!..
 
Başarılı geçen bir sezonun ardından uzun yıllar sonra ilk kez Avrupa kupalarına katılacak olan Selanik kulübü ARIS, aradığı pasör çaprzını Kenya'da buldu...

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Başarılı geçen bir sezonun ardından uzun yıllar sonra ilk kez Avrupa kupalarına katılacak olan Selanik kulübü ARIS, aradığı pasör çaprzını Kenya'da buldu. 23 yaşında ve 1.83 m. boyundaki SHARON CHEPCHUMBA kuvvetli smaç servisleri ve eri hücumdaki başarısı ile tanınıyor.

Geçen hafta sonuçlanan 2022 Afrika Kulüpler Şampiyonası Finallerinde Kenya'nın KCB Kulübü ile Afrika Şampiyonluğu yaşayan CHUMBA ayrıca turnuvanın da MVP'si seçilmişti.

Önümüzdeki hafta Kenya milli takımı ile 2022 Dünya Şampiyonası ( 27 Eylül - 12 Ekim 2022 Hollanda ve Polonya ) hazırlıkları için Brezilya'ya gidecek olan CHUMBA, bu şampiyonada da gruplarında oynayacağı özellikle Kamerun ve Porto Riko maçlarında takımının en önemli kozu olacak.

ARIS kulübü geçen yılki pasör çaprazları Arjantin'li Erika Mercado'yu yine Yunanistan A1 Ligi ekiplerinden Santorini'ye kaptırmıştı.

Voleybolx


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 12:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.