TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Voleybol (https://www.trendforum.net/voleybol/)
-   -   Marina Markova, Igor Gorgonzola Novara'da (https://www.trendforum.net/voleybol/38828-marina-markova-igor-gorgonzola-novarada.html)

KoJiRo 11 Şubat 2024 17:17

Marina Markova, Igor Gorgonzola Novara'da
 
Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop forması giyen Rus smaçör Marina Markova, İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer oldu.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Igor Gorgonzola Novara'nın bir süredir Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop smaçörü Marina Markova'yı transfer etmek istediği iddia edilmişti. Hatta İtalyan takımının CEO'su Fabio Leonardi'nin Rus smaçör Marina Markova'yı transfer etmek için ileri düzeyde görüşmelerde bulunduğu da belirtildi. Volleyballit tarafından aktarılan bilgilere göre ise Igor Gorgonzola Novara, Markova transferinde hedefine ulaştı. Rus voleybolcu bu sezonun finali için Novara ile anlaşmaya vardı.

Marina Markova kimdir?

Rus smaçör Marina Markova, 2001 yılında dünyaya geldi. Güncel olarak Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'ta forma giyen Rus voleybolcu daha öncesinde ise Amerika Birleşik Devletleri'nde Florida Üniversitesi ve Syracuse Üniversitesi kadrolarında yer aldı.

Novara ligde kaçıncı sırada?

İtalya Ligi ekiplerinden Igor Gorgonzola Novara güncel olarak ligde 3. sırada yer alıyor. Novara'nın 18 maçta 15 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile toplamda 45 puanı var.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 15:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.