TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Voleybol (https://www.trendforum.net/voleybol/)
-   -   Plaj Voleybolu Dünya Pro Tour Balıkesir Etabı'nın Heyecanı D-Smart'ta (https://www.trendforum.net/voleybol/4515-plaj-voleybolu-dunya-pro-tour-balikesir-etabinin-heyecani-d-smartta.html)

KoJiRo 18 Haziran 2022 08:25

Plaj Voleybolu Dünya Pro Tour Balıkesir Etabı'nın Heyecanı D-Smart'ta
 
Dünya sporunu izleyiciyle buluşturan D-Smart, yaz aylarının en çok ilgi gören sporlarından plaj voleybolu serilerini canlı yayınlamaya başlıyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Dünya sporunu izleyiciyle buluşturan D-Smart, yaz aylarının en çok ilgi gören sporlarından plaj voleybolu serilerini canlı yayınlamaya başlıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu, FIVB ve CEV ile işbirliği yapan D-Smart, Dünya Pro Tour kapsamında Balıkesir Ayvalık’ta gerçekleşecek Futures turnuvasının final müsabakalarını 19 Haziran Pazar günü boyunca canlı yayınlayacak. Sabah 9.30’da erkekler yarı final maçlarıyla başlayacak organizasyon, kadınlar yarı final maçlarıyla devam edecek ve hem erkekler hem de kadınlar 3’üncülük ve final maçlarıyla son bulacak.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu ve Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kuşadası Pro Tour’un final günü maçları da ay boyunca D-Smart Spor kanallarında izlenebilecek.

Voleybolx


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 02:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.