TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Webmaster (https://www.trendforum.net/webmaster/)
-   -   Google Domains Satıldı! (https://www.trendforum.net/webmaster/25973-google-domains-satildi.html)

DeepSilence 21 Haziran 2023 18:30

Google Domains Satıldı!
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Squarespace'e satılan Google Domains kapanıyor.

Squarespace, Google ile varlık satın alma anlaşması imzaladığını açıkladı. Bu satın alma, Google Domains üzerinde barındırılan 10 milyon alan adını içerirken, milyonlarca Google Domains müşterisini ilgilendiriyor.

Squarespace, Google Domains'deki tüm domain kayıtlarını ve bunlarla ilişkili müşteri hesaplarını satın almak üzere harekete geçti. Squarespace bugün paylaştığı duyuruyla Google ile varlık satın alma anlaşması imzaladığını açıkladı.

Anlaşma kapsamında Google Domains kapanıyor ve bir geçiş sürecine girerek varlıklarını Squarespace'e satıyor. Bu satın alma, Google Domains üzerinde barındırılan 10 milyon alan adını içerirken, milyonlarca Google Domains müşterisini ilgilendiriyor. Bloomberg'ün şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Squarespace, Google Domains için 180 milyon doları gözden çıkardı.

Squarespace, satın almanın tamamlanmasıyla tüm mevcut Google Domains müşterilerinin yenileme ücretlerini en az 12 ay boyunca karşılayabileceğini ima etti. Google Domain'lerinin çalışmasında herhangi bir kesinti yaşanması beklenmiyor. Geçiş dönemi boyunca ve sonrasında Domain'lerin kullanımında bir problem yaşanmayacağı, yalnızca kullanıcıların Squarespace müşterisi olacağı dile getirildi.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 02:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.