|
Yanıt: Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar
Benim annem, canım annemSen benim hayatımın, en büyük varlığısınSensiz bir hayat düşünemiyorum senin varlığın, beni hayatta en mutlu eden şeyIyi ki varsın ve iyi ki benim annemsin, senin gibi bir annem olduğu için gurur duyuyorumAnneler günün kutlu olsun annem.
Benim bitanecik tatlı annem, senin çoçuğun olduğum için her zaman gurur duydumEllerinden öperim
benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine . anneler günün kutlu olsun .
Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimleşin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim içın çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun...
Biricik annem.Anneler günün kutlu olsunHer zaman senin küçük bebeğinim.
Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. seni seviyorum annem.. annerler günü kutlu olsun annem.
Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem.Seni çok seviyorum.
Canım Annem, benim senin varlığın her şeyiyle bana hayat veriyorSenin o sıçacık sevgin vazgeçilmez sıçaklığın her zaman beni ısıttı, hep nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta üşüdüğümde içimi sıçacık ısıtan sevginle her zaman yanımda oldun ıyikı varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorumCan özüm biricik anacığım, anneler gününü canı gönülden kutlarım, ellerinden öperim..Anneler Günün Kutlu Olsun.. .
|