|
Yanıt: Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar
Canım annem, sultanım... Aldığım son nefese yaşadığım son güne kadar ben sana sende bana aitsin annem. Anneler günün kutlu olsun sultanım.
Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum, Anneler günün kutlu olsun canım annem.
Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin kücük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum
Dün, bügün ve yarın..Daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.
Dünyada hiç birşeyi seni sevidim kadar sevmedim. Anneler günün kutlu olsun!
Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamamAnneler günün kutlu olsun canım annem
Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.
Eğer bana gözlerinle değıl de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğımı çok iyi anlardın..Anneler günün kutlu olsun canım annem..
Eğer doğmadan önce anne seçme hakkım olsaydı hiç bir anneyle seni değiştirmezdim anneciğim anneler günün kutlu olsun anneciğim
En güzel insan, en güzel annem, koruyucu meleğim.Ellerinden öperim.
Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değıl her gün çok seviyorumAnneler günün kutlu olsun canım annem
Gökyüzünden bir ıyldız kayar, dilek tutarızAnnem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindirEllerinden öperim
Gücüme güç, umuduma umut katan annem.. Anneler günün kutlu olsun!!
Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.
Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dürürümÇünkü sen benim annemsinBeni benden çok tanıyansın, bilensinBana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensinAnneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem!
Hırçınlığımın tesellisı, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim..
Hüznümü sevince boğan senin yüzündü her zaman... Anneler günün kutlu olsun annem!!!
Iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun
|