Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2023, 00:46   #88
Asi Ruh
Gözler gizler niyetleri belki…
Yanıt: En Güzel Facebook Sözleri - En Anlamlı Facebook Sözleri

Erkek güzel bulduğu her kadına aşık olur. Adam yalnızca bir kadına…

Bazı kadınlar hep gülümser… Gelirsen gülümser, seversin gülümser, öpersin gülümser, sarılırsın gülümser, saçlarını koklarsın sadece gülümser… Gidersin gülümser, acı çeker yine de gülümser.

Unutmak için hangi yolu denesen de o unutamadığın kişi olmak istiyorum.

Bazen bittiğine değil, verdiğin değerin boşa çıktığını gördüğün için ağlarsın.

Ve bana öyle bir gel ki. Terk etmenin ne demek olduğunu ikimiz de unutalım…

Erkek olmakla adam olmayı aynı kefeye koymamak gerek.

Sorun sevmek falan değil, sorun yanlış insan üzerine kurulan tertemiz hayaller…

Evet belki çok yalnızım. Evet belki çok yaralandım. Evet belki kendi kabuğuma çekildim. Evet belki artık insanlara güvenmek istemiyorum. Evet belki dışardan bakıldığında, umursamaz biriyim. Evet hakkımda ne düşünürseniz düşünün ilgilenmiyorum. Ben sadece tek bir cevap bekliyorum, siz değer verdiklerim ben ağlarken neredeydiniz?

Ne yani, sahiden unut dedin diye unutacağımı mı sandın? Ben çocukluğumdan bugüne dek annemin ‘yapma’ dediklerini yaptım. O denli saygısız ve aptaldım şimdi senin unut demeni kabul edersem. Annem hiç affeder mi beni…

Bazen bittiğine değil, verdiğin değeri hak etmediğine şahit olduğun için ağlarsın. Bazen gittiğine değil, yarınların hayalini onsuz kuramazken, onun bir başkasına ‘hiçbir şey yaşanmamış’ gibi dokunacak kadar ucuz olduğuna ağlarsın. Bazen yarım kaldığına değil, doğru sandığının koca bir yanlıştan ibaret olduğuna ağlarsın.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt