|
Yanıt: Evliliğin modası geçmiş ve kaldırılması gereken bir şey olduğunu düşünüyor musunuz?
|
pomegranate kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
aslında çok kilit bi' soru. bir şeylerin modasını geçirmek için artık o şeyi yapan/kullanan pek kimsenin kalmaması gerekiyor. fakat günümüzde hala çok fazla sayıda evlenen insan var. ha sonrasında boşanırlar ederler orası ayrı konu. ama veriler hala çok fazla sayıda evlenen insan olduğunu da gösteriyor. ayrıca insanlardaki "üreme" isteği de göz ardı edilemeyen bi' istek. bırakalım o 2 kedim olsun çocuk istemiyorum itemlerini.
eğer devletler gayrimeşru yollardan olan bebişlerin önünü açarsa -ki bu kısa vadede imkansız. muhafazakar kesim buna şiddetle karşı çıkar.- muhafazakar diyorum çünkü yahudinin veya hristiyanın muhafazakarı müslümanlardan daha katı. bizzat birkaçıyla konuşma ve yaşama imkanım oldu.
kendi fikrime gelirsem; zaten evlilik gibi bi' müessesenin kaldırılması, modasının geçmesi imkansız olduğu için bu konuda çok kafa yormuyorum ^^
|
Yeni moda olarak evliliksizlik empoze edildiği için bence yakın gelecekte Z kuşağı denilen kendinden habersiz fiziki mutasyona uğramış neslin sağlayacağı başlıca ortam bundan ibaret olacaktır.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
|